Ana sayfa Sosyal Medya Boran Kuzum’dan Saygı dizisine veda!

Boran Kuzum’dan Saygı dizisine veda!

tarafından ker_def

Televizyongazetesi.com/Detay -Behzat Ç. Bir Ankara Polisiyesi dizisini izleyenlerin çok yakından tanıdığı ve etkileyici bir karakterdi Ercüment Çözer. Nejat İşler’in hayat verdiği bu karakter üzerine şimdi bir dizi çekildi. BluTV için hazırlanan dizinin ismi Saygı. Nejat İşler’in başrolünde oynadığı dizide, Erkan Can gibi usta bir ismin yanı sıra Vatanım Sensin dizisinde birlikte kamera karşısına geçen Miray Daner ve Boran Kuzum’u da izleyeceğiz. Bir süredir çekimleri devam eden diziyle ilgili basına pek çok bilgi yansıdı. 27 Ekim’de yayınlanacak.

İnternet dizisi olarak büyük bir dikkatle takip edilen ve heyecanla beklenen hazırlık ve çekim aşaması sona erdi. Şimdi sıra yayında. 9 gün sonra yayında olacak olan dizi için Boran Kuzum, instagram sayfasından bir paylaşım yaptı. Bu özel projede yer almaktan dolayı neler hissettiğini aktardı Kuzum.

Aynı zamanda çekimlerin bitmesiyle birlikte bir veda da oldu bu paylaşım. Artık film, izleyiciye emanet. Boran Kuzum, dün itibariyle (17 Ekim) çekimlerin sona erdiğini aktardı ve şu paylaşımı yaptı:

It’s a wraaaaaaap! ✨
????: @ermndctn
Bu güzel ekiple, inanarak, severek, içimize sinen bir iş yapmanın gururuyla dün çekimlerimizi bitirdik. Hikayemizi sizlerle paylaşmak için sabırsızca bekliyoruz artık. 27 Ekim’de buluşmak üzere! #SAYGI @blutv @inter_medya

With this beautiful team, We finished our shootings yesterday feeling proud of doing a job that makes us feel wholeheartedly happy. We are looking forward to sharing our story with you. See you on October the 27th! #RESPECT

Boran Kuzum'dan Saygı dizisine veda! 8

Diziyle ilgili detaylı bilgiler ise şöyle:

Toplumdaki çürümenin sebebini gündelik saygısızlıklarda arayan Ercüment Çözer’in (Nejat İşler) hikayesini anlatacak ‘Saygı-Bir Ercüment Çözer Dizisi’nin oyuncuları kamera karşısına geçerek ‘Saygı nedir?’ sorusunu cevapladı. ‘Saygı-Bir Ercüment Çözer Dizisi’ 27 Ekim’de sadece BluTV’de!

BluTV’nin özel yapımı ‘Saygı-Bir Ercüment Çözer Dizisi’nin yayınına geri sayım devam ederken, dizinin oyuncuları Nejat İşler, Miray Daner, Boran Kuzum, Rojda Demirer, Tansu Biçer ve Erkan Can çok konuşulacak hikayenin temelinde yatan ‘Saygı nedir? sorusunu cevapladı.

Saygısızlıklara karşı tahammülsüzlüğü ile bilinen ve saygısızlıkla mücadele ettiği kendine özgü yöntemleriyle gündeme oturmaya hazırlanan Ercüment Çözer’in (Nejat İşler) hikayesine odaklanacak dizi, saygı kavramını yeniden sorgulatacak.

Boran Kuzum'dan Saygı dizisine veda! 9

Oyuncuların ‘Saygı nedir?’ sorusuna verdiği yanıtların yayınlandığı videoda; Nejat İşler, “İnsanın kendine olan saygısı önemli başkalarından ziyade” derken, Boran Kuzum saygının bir duygu değil genel bir tutum olduğuna vurgu yaptı.

Miray Daner’in ‘Huzurlu bir dünyanın tek çaresi’ olarak tanımladığı saygıyı; Rojda Demirer sağlıklı iletişimin temel unsuru, Tansu Biçer ise insanın kendini tam da kendi istediği gibi ifade edebilmesi olarak anlattı. Usta oyuncu Erkan Can ise hayatta her şeyin saygı ile başlayacağını söyledi.

Son yıllarda başarılı projelere imza atan BluTV’nin Inter Medya yapımcılığında seyirciye sunacağı ‘Saygı-Bir Ercüment Çözer Dizisi’nin senaryosu, ‘Behzat Ç. – Bir Ankara Polisiyesi’nin senaristi Ercan Mehmet Erdem’in kaleminden çıkarken dizinin yönetmenliğini Ali Taner Baltacı üstleniyor.