Ana sayfa Sosyal Medya Öykü Karayel ve Can Bonomo çiftinin maskeli hali bile cool!

Öykü Karayel ve Can Bonomo çiftinin maskeli hali bile cool!

tarafından ker_def

Televizyongazetesi.com/Detay – Uzun süre beraberlik yaşadıktan sonra 2018 yılının Temmuz ayında evlenen Öykü Karayel ve Can Bonomo çifti, ne yapsalar cool olarak adlandırılıyorlar. Can Bonomo’nun tarzı zaten herkesin malumu. Şarkıcı, hem sahnede hem de günlük hayatında karizmatik ve cool bir kişilik. Dövmeleriyle de dikkat çeken bir isim olan Can Bonomo, müzik tarzıyla da hem beğeni toplayan hem de farklı arayışlarıyla beğeni toplayan bir isim.

Öykü Karayel’e gelince o da ünlü bir oyuncu olmasına karşılık magazin dünyasından da şov dünyasından da hep uzak duran bir isim oldu. Daha mütevazi ama kendi içinde cool bir hayat tarzı olan Öykü Karayel ile Can Bonomo çifti, gözlerden uzak hayatlarını sürdürüyorlar.

Birbirlerine çok yakıştırılan çiftin karavanda tatil yapmayı, doğa ile içiçe yaşamayı sevdiğini artık onları sosyal medyadan takip eden herkes biliyor. Uyumlu birlikteliklerini sürdüren çiftin giyimleri de tarzları da birbirlerine yakın ve uyumları da göze çarpıyor bu anlamda da…

Bir pazar günü evden çıkıp mantı yemeye giderken arabalarında bir selfie yapmış çift. Öykü Karayel, fotoğraflarını instagram sayfasından takipçileriyle de paylaşmakta.

İkilinin siyah maskeleri, siyah ağırlıklı kıyafetleri her ne kadar günlük sıradan gibi görünse de yine kendi tarzlarının bir yansıması. İkisinin de yün şapka taktıkları görülmekte. Öykü Karayel sarı tercih etmiş ama cool’luktan da ödün vermemişler…

İşte sıradan  bir pazar günü mantı yemeye giden çift…

???????????? Mantı yemeğe götürülüyorumdur????

Öykü Karayel ve Can Bonomo çiftinin maskeli hali bile cool! 7