Ana sayfa Dizi Haberleri Boran Kuzum’u dizilere beklemeyin ancak üst üste farklı projelerle sürpriz yapacak!

Boran Kuzum’u dizilere beklemeyin ancak üst üste farklı projelerle sürpriz yapacak!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – 1992 yılında Ankara’da dünyaya gelen Boran Kızım, en son Saygı isimli Blu TV dizisinde başrolde yer almıştı. Oyuncu, daha sonra ise birbiri ardında sinema filmleriyle dikkatleri üzerine çekti.

Aşkın Kıyameti isimli sinema filminin Netflix’te yayınlanması sonrası övgüler alan oyuncu, gelen tepkilerden de memnun olduğunu söyledi. Netflix’in gecesine katılan ve dijital platformların öneminden bahseden Boran Kuzum, şu açıklamayı yaptı:

“İş imkanını genişleten dijital platformların her birisi bizim için çok kıymetli. Böyle güzel gecede desteklemeye geldim. Benim de Netflix orijinal bir filmim çıktığı için destekliyorum. Netflix’te Aşkın Kıyameti filmimiz çıktı. Geçen sene çekmiştik, bir kendini buluş hikayesi. O yayınlandı ve güzel de izlendi, güzel şeyler duyduk. ”

Boran Kuzum'u dizilere beklemeyin ancak üst üste farklı projelerle sürpriz yapacak! 7

Aşkın Kıyameti isimli sinema filminin ardından ünlü oyuncu başka projelerde de bulundu. 4 Kasım’da vizyona giren Hazine isimli komedi filminin başrolünde yer alan Boran Kuzum, ayrıca bağımsız bir sinema filminde de bulundu.

Televizyon dizilerinde yer alıp almayacağı sorulan oyuncu, şu anda televizyona dair bir projesinin olmadığını, sinemada yer almakta olduğundan bahsetti.

Boran Kuzum, “Televizyon projem yok benim, üç tane üst üste sinema filmi çektim” diye konuştu.

Hazine’den sonra bir başka komedi filmi olan Yılbaşı Gecesi isimli projede yer alan oyuncu, “Gülse Birsel ile Yılbaşı Gecesi filmi çektim, o yakında yayınlanacak. Sonra ben bir bağımsız filmde oynadım, çekimleri bitirdim. Şimdi de Tolga Örnek ile başka bir sinema filmi çekiyoruz” açıklamasını yaptı.

Yönetmen Tolga Örnek ile Aziz Nesin hikayelerinden oluşan bir film çekmekte olduklarından bahseden Boran Kuzum, geceye de setten çıkıp geldiğini söyledi.

Oyuncu, “Aziz Nesin hikayelerinden uyarlanan bir yapım. Çok güzel bir hikaye. Cengiz Bozkurt ile Şebnem Bozoklu ile birlikteyiz” diyerek detayların sürpriz olmasını istediğini belirterek, daha fazla ayrıntı vermedi.