Ana sayfa Sosyal Medya Yalı Çapkını’nın Fuat’ı Doğukan Polat rol seçiminde önce hikayeye bakıyor!..

Yalı Çapkını’nın Fuat’ı Doğukan Polat rol seçiminde önce hikayeye bakıyor!..

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay- Oyuncu Doğukan Polat, Kurtlar Vadisi Pusu dizisindeki ‘Abbas’ karakteri ile dikkatleri üzerine çekti.

Son dönemin öne çıkan yetenekleri arasında yer alan oyuncu yeni sezonda Star TV’nin reyting rekorları kıran dizisi Yalı Çapkını ile hayranlarının karşısına çıktı.

Yalı Çapkını’nda ‘Fuat’ karakterine hayat veren oyuncu, diziyi kabul etme sebebini hikayenin çok yönlü oluşuna bağladı.

Yalı Çapkını'nın Fuat'ı Doğukan Polat rol seçiminde önce hikayeye bakıyor!.. 7

Yaptığı açıklamada, rolü  sadece karakteri severek kabul etmenin çok riskli olabileceğine dikkat çeken Doğukan Polat, “Hikaye iyi değilse neyi oynadığınızın da pek bir anlamı kalmıyor. O sebeple öncelikle hikaye sonrasında, ‘Fuat’ karakterinin genel hikaye içerisindeki çatışması ve rolü tercih etme sebeplerimin başında geliyor” dedi.

Doğukan Polat,  Söz dizisi ile büyük popülerlik elde etti. Oyuncu ‘Aşık’ lakabıyla bilinen ‘Mansur ‘karakterinde öyle başarılı oldu ki, 3 sezon süren projeden en büyük çıkışı yapan isimlerden birisi olarak ayrıldı.

Ardından Sefirin Kızı dizisinde ‘Yahya’ karakteri ile yeteneklerini bir kez daha sergileyen oyuncu, yurt dışında da bu dizinin geniş kitlelere ulaşması sayesinde büyük dikkat çekti… Polat, Sefirin Kızı’nın final yapmasının ardından Yalı Çapkını tercihi ile yine etkili bir yapımla hayranlarının karşısına çıktı.