Ana sayfa Sosyal Medya Çiçeği burnunda sevgililer Pınar Deniz ve Kaan Yıldırım sosyal medyada aşka geldi!..

Çiçeği burnunda sevgililer Pınar Deniz ve Kaan Yıldırım sosyal medyada aşka geldi!..

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay-Yeni yayın döneminde ikinci sezonuyla Kanal D ekranlarında izleyiciyle buluşan Yargı dizisinde ‘Ceylin’ karakterine hayat veren güzel oyuncu Pınar Deniz, her hareketiyle magazin gündemine damga vuruyor.

Oyuncu son günlerde meslektaşı Kaan Yıldırım ile yaşadığı aşkla gündemde. Ünlü çift, geçtiğimiz haftalarda el ele gittikleri konserde aşklarını ilan etmişlerdi.

İlişkileriyle magazin gündemine bomba gibi düşen Pınar Deniz ile Kaan Yıldırım çifti, sonrasında sosyal medya hesaplarında da beraber fotoğraflarını paylaştılar.

Güzel oyuncu Pınar Deniz, 4 Kasım’da 29 yaşına bastı. Kaan Yıldırım, sevgilisinin doğum gününü sosyal medya paylaşımıyla kutladı.

Çiçeği burnunda sevgililer Pınar Deniz ve Kaan Yıldırım sosyal medyada aşka geldi!.. 7

Instagram hesabında Pınar Deniz ile birlikte pek çok pozunu art arda sıralayan Kaan Yıldırım, “Hep gül, hep gülelim. İyi ki varsın, nice yaşlara sevgilim” yazdı. Pınar Deniz ise fotoğrafın altına, “Sevgilim benim” yorumunu yaptı.

İkilinin aşk dolu pozları hayranlarını mest etti. Takipçileri Kaan Yıldırım’ın paylaşımına kısa sürede yüzlerce yorumda bulundu. “Bayılıyorum size”, “Harikasınız çok çok güzelsiniz” ve “Çok yakışıyorsunuz” şeklinde yapılan yorumlar dikkat çekti. Öte yandan yakışıklı oyuncu sevgilisi için, arkadaşlarının katıldığı sürpriz bir doğum günü partisi de organize etti.