Ana sayfa Sosyal Medya Boran Kuzum’u yeni rolünde tanıyamayacaksınız, Gülse Birsel etkisi bu!

Boran Kuzum’u yeni rolünde tanıyamayacaksınız, Gülse Birsel etkisi bu!

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay –Ünlü oyuncu Boran Kuzum ekranlarda en son Menajerimi Ara adlı diziye konuk oyuncu olarak katılarak yer almıştı. Oyuncu Netflix’de de Aşkın Kıyameti adlı filmle izleyici karşısına çıktı.

Kuzum’un Pınar Deniz ve Yiğit Kirazcı ile başrolü paylaştığı film bir kesim tarafından beğenilirken bir kesim tarafından ise eleştirildi. Bir süredir ekranlardan uzak olan oyuncu, ünlü senarist Gülse Birsel’in Disney Plus için çektiği yeni filmi Yılbaşı’nın kadrosunda yer alıyor.

Gülse Birsel hayranlarının merakla beklediği filmin ekibi yaklaşık üç hafta önce sete çıktı. Gizlilik içinde yürütülen filmin çekimlerinde son haftaya gelindi. Gülse Birsel müjdeli haberi sosyal medyadan verdi.

Boran Kuzum'u yeni rolünde tanıyamayacaksınız, Gülse Birsel etkisi bu! 8

Güçlü kalemi ile beğeni toplayan ünlü senaristin hikayesini yazdığı film Disney Plus için çekiliyor. Filmin yapımcılığını BKM üstleniyor.

Yılbaşı’nın oyuncu kadrosu ise izleyicinin projeyi çok daha büyük bir merakla takip etmesini sağlayacak isimlerden oluşuyor. Alina Boz, İrem Sak, Cengiz Bozkurt, Ezgi Mola,  Fatih Artman, Alican Yücesoy, Serkan Keskin, Boran Kuzum, Büşra Pekin ve Ayta Sözeri de filmin oyuncuları arasında yer alıyor.

Boran Kuzum'u yeni rolünde tanıyamayacaksınız, Gülse Birsel etkisi bu! 9

Oyuncuların zaman zaman setten yaptıkları paylaşımlar da merakı iyice artırıyor. Yılbaşı gecesi bir sitede yaşanan komik olayların anlatılacağı filmin yönetmenliğini Ozan Açıktan yapıyor.  Boran Kuzum’da Yılbaşı filmiyle kariyerinde ilk defa bir komedi yapımında rol alacak.

Bu yeni proje ile birlikte Boran Kuzum hayranları da ünlü oyuncuyu çok farklı bir karakter ile izleyecek. Oyuncunun dram projelerinden sonra Gülse Birsel gibi komedinin usta yazarlarından birisi tarafından nasıl bir karaktere dönüştürüldüğünü de hayranları şimdiden çok merak ediyor.