Ana sayfa Dizi Fragmanları Aldatmak dizisi ikinci bölümde Güzide’nin inandığı gerçekler yerle bir oluyor

Aldatmak dizisi ikinci bölümde Güzide’nin inandığı gerçekler yerle bir oluyor

tarafından ker_def

atv’nin, yapımını TIMS&B Productions’ın, yapımcılığını Timur Savcı ve Burak Sağyaşar’ın gerçekleştirdiği, ilk bölümüyle ‘Aldatmak’ perşembe akşamı ikinci bölümüyle ekrana gelecek.

Dizinin yeni bölümünde yine herkesi şaşırtacak olaylar yaşanacak. İlk bölümde elde edilen iyi reytingler sonrası, ikinci bölüm sonuçları da şimdiden merak konusu oldu. İşte heyecanlı geçecek olan ikinci bölümden detaylar:

Tarık’ın yaşadığı ikili hayatın ortaya çıkması herkesi şoke etmiştir. Uğradığı ihaneti sindirmeye çalışan Güzide, ansızın gelen bir telefonla bir kez daha sarsılır: Okulu için Amsterdam’a gittiğini sandığı kızı Oylum, Ankara’da bir kazaya karışmıştır. Aklında bir sürü soru işaretiyle yola çıkan Güzide, Tarık’tan göremediği desteği eski bir dostundan görür.

Tim’in, Oylum’u olay yerinde bırakıp kaçması, Oylum’u suçlu konuma düşürür. Nüfuzlu bir aileden gelen Tim, gerçekler ortaya çıkmadan önce yurtdışına kaçabilmek için uğraşmaktadır. Ancak Güzide, kızının işlemediği bir cinayetten hüküm giymemesi için elinden geleni yapacaktır.

Oltan’ın emaneti olan parayı kaybeden Ozan, yanlışını telafi etmeye çalışırken hata üstüne hata yapar. Nitekim, dolandırılmasına neden olan olayın arka planında yaşananların açığa çıkması, Ozan’ı daha öfkeli bir hale getirecektir.

Ailesi için ilmek ilmek kurduğu düzen yıkılan Güzide, herkesin yardımına koşmaya çalışır. Bu belki de hayatının en büyük sınavı olacaktır.

Aldatmak dizisi ikinci bölümde Güzide'nin inandığı gerçekler yerle bir oluyor 7

Yönetmenliği Murat Saraçoğlu’na, senaryosu usta kalem Yıldız Tunç’a ait olan ‘Aldatmak’ dizisinin oyuncu kadrosunda şu isimler bulunuyor:

“Vahide Perçin, Ercan Kesal, Mustafa Uğurlu, Cem Bender, Yusuf Çim, Caner Şahin, Feyza Sevil Güngör, Asena Girişken, Cem Sürgit, Meltem Baytok, Hatice Deniz, Burcu Söyler, Merve Altınkaya, Kerem Müsligil, Esin Alpogan, Neyra Kayabaşı, Burak Acar, Arda Atak, Canan Ürekil, Batuhan Sel, Masal Ayşe Gencer, Ege Semih Erken, Eda Özel.”

‘Aldatmak’ perşembe akşamı saat 20.00’de atv’de yayınlanacak.