Ana sayfa Sosyal Medya Börü dizisinin Kemal’i olarak ünlenen Murat Arkın’a başrol teklifi!

Börü dizisinin Kemal’i olarak ünlenen Murat Arkın’a başrol teklifi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com /Detay – Börü isimli mini dizide Kemal Boratav karakterine hayat veren Murat Arkın, usta sanatçı Cüneyt Arkın’ın oğludur… Murat Arkın da babası gibi oyunculuğa gönül verdi ve farklı rollerle şimdiye kadar kendisine iyi bir kariyer edindi.

2011 yılında Pis Yedili dizisindeki Murat karakterinden sonra Harem isimli dizide Kara Murat karakteri ile yerini alan Arkın, Börü dizisiyle de ekranda yer almaya devam etti.

Çeşitli sinema filmlerinde rol alan, Dağ 2 ve Arif V 216 isimli projelerle dikkat çeken Murat Arkın, son olarak isem 2018 yılında Hürkuş Göklerdeki Kahraman isimli filmde Mehmet Ali Yüzbaşı karakterini canlandırdı.

Murat Arkın’a yeni teklif ise yine Börü dizisinin yeni versiyonu olan dijital dizi Börü 2039’dan geldi. Blu TV için çekimleri yapılacak olan dizinin yönetmeni Alper Çağlar oldu. Çekimlerine yakında başlanması beklenen projede Murat Arkın’ın başrolde yer alacağını gazeteci Birsen Altuntaş duyurdu.

Ağustos ayında sete çıkacak olan dizinin ekibi 6 bölümlük sezon için yoğun bir çaba harcayacak. Doğan Bayraktar ile birlikte Murat Arkın’ın Börü 2039 dizisi için belirlenen oyunculardan ilk ikisi olduğuna ortaya çıktı.