Ana sayfa Dizi Haberleri Bozkır Arslanı Celaleddin dizisinde çok büyük emek ve bir de misyon var!

Bozkır Arslanı Celaleddin dizisinde çok büyük emek ve bir de misyon var!

tarafından ker_def

atv ekranlarında Cuma akşamı başlayan Bozkır Arslanı Celaleddin dizisi ilk bölümü ile ekrana geçtiğimiz gün geldi ve izleyiciler de bir hayli ilgi gösterdi. Reytingleri de başlangıç bölümü olarak değerlendirildiğinde beklentileri karşılamıştır…

Özberk ve Türk oyuncuların bir arada yer aldığı kadroda başka ülkelerden de ismiler var. Türk dünyasının bir anlamda ortaklaşa gerçekleştirdiği bir dizi projesi gibi de değerlendirilebilir. Dizide Şemseddin karakterine hayat veren Ferhat Yılmaz, arka planda oluşan misyonu anlattı.

Oyuncu, “Enteresan bir anahtar aslında bu proje, kapıları açan. Türk dünyasını birleştirecek bir iş. Bu iş bütün Türki cumhuriyetlerde, özellikle o bölgede yaşayan insanlara özünü anlatan, ‘özünüzü unutmayın’ diyen bir iş aynı zamanda. Benim için bu projenin en önemli nedenlerinden biri bu” ifadeleri ile dikkatleri çekti.

Özberk oyuncu arkadaşları ile birlikte dizi için ortaklaşa bir emek ortaya koyduklarını ifade eden Ferhat Yılmaz, çok büyük bir iş olduğunun da altını çizdi.

Bozkır Arslanı Celaleddin dizisinde çok büyük emek ve bir de misyon var! 7

Yılmaz, “Bozkır Arslanı Celaleddin, Türkiye’nin ilk uluslararası dizisi. Çok büyük bir iş. Anlatamayacağımız kadar büyük bir emek var. Özbek oyuncu arkadaşlarımız, Türk oyuncular, bütün ekip çok ciddi emek verdik. Pandemi dönemine denk geldi. O dönemde de büyük direnç gösterdik. Çok zor sahneler var. Tabii 1215’li yıllar, savaş sahnelerimiz var. Çok ciddi sıcak ve soğuk havalarda asla taviz vermeden projeye devam ettik ve yüzümüzün akıyla bitirdik. Mükemmel bir iş çıktı. Çok beğenildi, çok ciddi bir ses getirdi” açıklamalarında bulundu.