Ana sayfa Dizi Fragmanları Kefaret dizisinde bir gerçek daha ortaya döküldü!

Kefaret dizisinde bir gerçek daha ortaya döküldü!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Fox TV ekranında pazar akşamları yayınlanmakta olan Kefaret dizisinde önemli gelişmeler yaşanıyor. Nurgül Yeşilçay, Mert Fırat ve Yurdaer Okur’un başrollerinde yer aldığı dizinin her bölümü izleyicileri daha da şaşırtan olaylar dizisine dönüştü…

Zeynep karakterinde Nurgül Yeşilçay’ın hayranlarını mest ettiği Kefaret dizisinde önemli bir gerçek daha 27. bölüm ile birlikte ortaya dökülüyor… 30 Mayıs Pazar günü yayınlanacak olan Kefaret dizisinin 27. bölümünde Ayşe Hanım, Sude’nin gerçek babaannesi olduğunu açıklıyor.

“Baban benim oğlumdu biliyor musun?” diyen Ayşe hanım hasta yatağında bu gerçeği ilk kez dillendiriyor. Zeynep de bu duydukları ile şoke oluyor. Sinan yeni bölümde çok zor bir duruma düşüyor. Ayrıca Sude’nin de yurt dışına çıkartılması konusu var ki, dizi hayranları bu durumdan da memnun olmayacaktır.

Kefaret dizisinin yeni bölümünde izleyicileri derinden sarsacak olaylar yaşanacak gibi duruyor. Çok güzel bölümler izlediklerini belirten dizinin hayranları, Zeynep’in Sude’yi geri almasını çok istiyor. Çok kaliteli bir dizi olduğunu belirten Kefaret hayranları, hikayenin gidişatından da son derece memnun.

Kefaret 27. bölüm fragmanını videodan izleyebilirsiniz.