Ana sayfa Sosyal Medya Bu akşam ekran macerasına başlayacak Kusursuz Kiracı’nın kusursuz güzeli ‘Leyla’ ile tanışın!..

Bu akşam ekran macerasına başlayacak Kusursuz Kiracı’nın kusursuz güzeli ‘Leyla’ ile tanışın!..

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Melisa Döngel ismini dizi izleyicisi 2017 yılından bu yana duyuyor. Hangimiz Sevmedik isimli dizi ile adını duyuran güzel oyuncu, kariyer yolculuğunda çok etkileyici bir tempo yakaladı.

Asıl büyük çıkışını Bizim Hikaye isimli dizideki ‘Deniz’ karakteri ile gerçekleştiren oyuncu, ‘Ceren Başar’ karakteri ile de Sen Çal Kapımı dizisinde adeta patlama yaptı. Hande Erçel ve Kerem Bürsin ikilisinin romantik komedi hikayesi olarak başlayan ama daha sonra drama dönüşen dizide, ‘Ceren’ karakterine izleyiciler sinir olsa da, Melisa Döngel etkileyici performansıyla büyük alkış almıştı.

Bir süredir ekranlardan uzak olan Melisa Döngel, bu akşam Fox TV’de ekrana gelmeye başlayacak Kusursuz Kiracı adlı diziyle yeniden hayranlarıyla buluşmaya hazırlanıyor.  Oyuncunun hayranları diziyi merakla bekliyor.

MF Yapım imzalı dizide ‘Leyla’ karakterini canlandıracak oyuncunun instagram hesabından ‘Leylaaaa’ notuyla paylaştığı fotoğrafın altına çok sayıda yorum yapıldı. Takipçilerinin Melisa Döngel’i ekranda görmeyi fazlasıyla özledikleri anlaşılıyor.

Bu akşam ekran macerasına başlayacak Kusursuz Kiracı'nın kusursuz güzeli 'Leyla' ile tanışın!.. 8

Yönetmenliğini Yusuf Pirhasan’ın yaptığı, Nermin Yıldırım’ın senaryosunu yazdığı, başrollerini Dilan Çiçek Deniz, Serkay Tütüncü ve Bennu Yıldırımlar’nün paylaştığı Kusursuz Kiracı’da oyuncunun canlandıracağı karakter de şimdiden merak konusu.

En son Aşk Mantık İntikam isimli romantik komedi dizisinde ‘Çağla’ karakterini canlandıran Melisa Döngel, Disney Plus’ın ikinci yerli dizisi olan Dünyayla Benim Aramda isimli dizide de izleyeci karşısına çıkacak.

Bu akşam ekran macerasına başlayacak Kusursuz Kiracı'nın kusursuz güzeli 'Leyla' ile tanışın!.. 9

Oyuncu ayrıca, Netflix için çekilen  Aşk Taktikleri 2 isimli sinema filminin kadrosunda da yer alıyor. Üst üste etkili projelerde yer alan ve her rolüyle de önemli bir deneyim fırsatı elde eden Melisa Döngel, setten sete koşar bir durumda desek yalan olmaz!