Ana sayfa Sosyal Medya Bu çift çok seviliyor! Yargı’nın senaristi Sema Ergenekon, eşi Uğur Aslan’ı yalnız bırakmadı!

Bu çift çok seviliyor! Yargı’nın senaristi Sema Ergenekon, eşi Uğur Aslan’ı yalnız bırakmadı!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay -Yargı dizisinde komiser Eren karakterini başarıyla canlandıran Uğur Aslan, Kanal D’de yayınlanan yeni programı Afara ile müthiş bir başlangıç yaptı. Başarılı oyuncuyu programının ilk bölümünde aynı zamanda Yargı’nın senaristi olan eşi Sema Ergenekon yalnız bırakmadı.

Kanal D ekranlarında pazar akşamları izleyiciyle buluşan Yargı dizisi reytinglerde bu hafta da zirveye yerleşti. Dizinin bu başarısında en önemli paya sahip isimlerden biri hiç kuşkusuz senaristi Sema Ergenekon. Başarılı senarist, Yargı dizisindeki başarısıyla herkesten övgü almaya devam ediyor.

Bu çift çok seviliyor! Yargı’nın senaristi Sema Ergenekon, eşi Uğur Aslan’ı yalnız bırakmadı! 8

Dizinin en sevilen oyuncularından biri de aynı zamanda Sema Ergenekon’un eşi olan Uğur Aslan. Başarılı oyuncu hem dizide canlandırdığı Eren karakterindeki performansıyla hem de gerçek hayattaki mütevazi davranışlarıyla büyük bir hayran kitlesi edindi.

Sesinin güzelliğiyle de bilinen Uğur Aslan kariyerine bir de şarkıcılığı ekledi ve Afara adıyla düzenlediği sahne gösterisini Kanal D’de eğlence programı haline getirdi. Ünlü isimlerin konuk edildiği ve şarkıların söylendiği programın ilk bölümü cuma akşamı ekrana geldi.

Programa elinde taşıdığı kahverengi bir bavulla çıkan Uğur Aslan, ilk olarak büyük usta, ünlü halk ozanı Neşet Ertaş’ın en sevilen türkülerinden Yolcu’yu yorumladı. Yolcu türküsünü kendine has tarzı ile yorumlayan Uğur Aslan izleyiciden tam not aldı.

Bu çift çok seviliyor! Yargı’nın senaristi Sema Ergenekon, eşi Uğur Aslan’ı yalnız bırakmadı! 9

Programının ilk bölümünde Uğur Aslan’ı eşi Sema Ergenekon da yalnız bırakmadı. Ergenekon’un eşini büyük bir heyecanla izlediği fotoğrafı da sosyal medyada paylaşıldı. Bazı izleyicilerin esprili yorumları da dikkatten kaçmadı. Bir izleyici “Semoş kendi kocişiyle aşk yaşarken bizimkileri ayırıyor” diye yazdı.

Afara’nın ilk bölüm konukları ise sosyal medya hesabından paylaştığı komik tiplemeleri ile fenomen olan başarılı oyuncu Yasemin Sakallıoğlu, Anadolu Rock müziğin güçlü yorumcusu Haluk Levent ve başarılı oyuncu Tolgahan Sayışman oldu.