Ana sayfa Sosyal Medya Demet Evgar’ın bebeği göründü! Ünlü oyuncunun karnı burnunda ayna pozları çok konuşulur!..

Demet Evgar’ın bebeği göründü! Ünlü oyuncunun karnı burnunda ayna pozları çok konuşulur!..

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay-Ünlü oyuncu Demet Evgar, geçtiğimiz haftalarda altı yıldır aşk yaşadığı işletmeci sevgilisi Levent Babataş ile aile arasında düzenlenen sade bir törenle evlenmişti.

Hamile olan oyuncunun bir kız çocuğu olacak. Kızını kucağına almak için gün sayan ünlü oyuncu karnını ilk defa bu kadar net gösterdiği ayna pozlarını sosyal medyada paylaştı.

Ayna karşısında selfie çeken Demet Evgar’ın karnının iyice belirginleştiği de takipçilerinin gözünden kaçmadı. Oyuncu fotoğraflarda enerjik ve keyifli halleriyle dikkat çekti.

Demet Evgar'ın bebeği göründü! Ünlü oyuncunun karnı burnunda ayna pozları çok konuşulur!.. 8

Geçtiğimiz günlerde magazin basınında Demat Evgar’ın kızına ‘Mavi’ adını vereceği haberleri yer almıştı. İddialara göre Demet Evgar kızına, hem en sevdiği şiir olan, hem de gözlerinin rengi olan ‘Mavi’ adını koyacak.

Demet Evgar, 2018 yılında bir derginin Mayıs 2018 sayısı için de Edip Cansever’in “Mavi Huydur Bende” şiirinin dizelerini okumuştu.

Demet Evgar'ın bebeği göründü! Ünlü oyuncunun karnı burnunda ayna pozları çok konuşulur!.. 9

Demet Evgar, işletmeci sevgilisi Levent Babataş ile pandemi nedeniyle aile arasında yapılan bir nikah töreniyle evlendi. Evgar ve Babataş çiftinin yaz aylarında dostlarının da katılımı ile bir düğün gerçekleşeceği öne sürüldü.

Altı yıldır devam eden birlikteliklerini aile arasında kıyılan nikahla taçlandıran çiftin nikahını Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç kıymıştı.

Demet Evgar’ın nikah şahitliğini çocukluk arkadaşları Duygu Acar ve Selen Öztürk yaparken, Levent Babataş’ın nikah şahitliğini de çiftin yakın arkadaşları Özlem Oğuz ve Yeşim Koçak üstlenmişti.