Ana sayfa Dizi Haberleri Yargı dizisinin ikinci sezonuyla ilgili bilgi sağlam bir yerden geldi!..

Yargı dizisinin ikinci sezonuyla ilgili bilgi sağlam bir yerden geldi!..

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay- Kanal D’nin ilgiyle izlenen dizisi Yargı ikinci sezonda da devam edecek mi? İzleyicinin en çok merak ettiği sorunun cevabını TV eleştirmeni Sina Koloğlu verdi.

Haziran ayında Türkiye’de yayın hayatına başlayacak Disney Plus dijital platformu pek çok ünlü oyuncu ile anlaşma yaptı. Yargı dizisinin başrol oyuncusu Pınar Deniz’in de adı bu oyuncular arasında geçiyor.

Disney Plus ile anlaşma yapan oyuncular başka bir projede yer alamayacak. Bu durumda Yargı dizisinin akıbetinin ne olacağı konusunda izleyicinin kafasında soru işareti oluşmuştu. TV eleştirmeni Sina Koloğlu sosyal medya hesabından yaptığı açıklamayla soru işaretlerine son verdi.

Yargı dizisinin ikinci sezonuyla ilgili bilgi sağlam bir yerden geldi!.. 19

Sina Koloğlu paylaşımında şu ifadeleri kullandı; “Kanal D’nin bu sezon iyi işlerinden Yargı devam edecek mi? Pınar Deniz hakkında çıkan Disney Plus ile anlaştı haberleri çıktı. Şöyle bir sorup soruşturdum. ‘Büyük paralar teklif edilmiştir ama kontratı bozmayacaktır’ dediler. Önümüzdeki sezon Yargı’nın devam edeceği de söylendi. Yine de bu sektörde durumlar belli olmaz, her an sürprizler ile karşılaşabiliriz.”

Kanal D ekranlarında yayınlanan Yargı dizisi, 17 Nisan Pazar akşamı 29. bölümüyle ekrana geldi. Senarist Sema Ergenekon, güçlü kalemini bir kere daha konuşturdu ve izleyiciyi yine ekrana kilitlemeyi başardı.

Ceylin’in hem babasının katili Çınar hem de Metin komiser ile yüzleştiği sahneler duygu yüklü anlar olarak izleyicide derin izler bıraktı. Ceylin’i canlandıran Pınar Deniz, bu acı dolu sahnelerde gösterdiği performansla yeni bölüme damgasını vururken Kaan Urgancıoğlu’nun hayat verdiği Ilgaz’ın sevdiği kadının yanında olmak için verdiği olağanüstü çabayı izledik.

Öte yandan bölüm sonunda yaşanan, günümüzden 6 ay sonrayı gösteren zaman sıçraması izleyiciyi şaşırttı. Ceylin’i üstü başı kanlı bir şekilde elinde bıçakla gören izleyici adeta şok oldu. Yargı’nın 24 Nisan Pazar akşamı yayınlanacak bölümü şimdiden heyecanla bekleniyor.