Ana sayfa Sinema Gösterimi yılan hikayesine dönen Hazal Kaya’nın sinema filmi Benden Ne Olur yine ertelendi

Gösterimi yılan hikayesine dönen Hazal Kaya’nın sinema filmi Benden Ne Olur yine ertelendi

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay-  Misafir dizisi ile uzun bir aradan sonra Fox TV ekranlarında izleyiciyle buluşmaya hazırlanan Hazal Kaya’nın baş rolü Onur Tuna ile paylaştığı Benden Ne Olur filminin gösterim tarihi yılan hikayesine döndü.

Benden Ne Olur isimli filmin çekimlerinin üzerinden bir sene geçti. Film gösterime girecekken pandeminin en sert günleri yaşandı ve yayını ertelendi. En son Eylül 2021’de yayınlanacağı açıklanmıştı ancak yine ertelenmişti Son yapılan açıklamada filmin 26 Kasım’da izleyicilerin karşısına çıkmaya hazırlandığı belirtildi.

Ancak, Med Yapım imzalı filmin gösterimi önümüzdeki yıla ertelendi. Film son yapılan açıklamaya göre, 28 Ocak tarihinde gösterime girecek.

Gösterimi yılan hikayesine dönen Hazal Kaya'nın sinema filmi Benden Ne Olur yine ertelendi 24

Benden Ne Olur filminin oyuncu kadrosunda ayrıca Enis Arıkan, Nur Fettahoğlu ve Selin Şekerci yer alıyor. Aslı Kızmaz’ın aynı adlı kitabından uyarlanan filmin senaryosu ise Murat ve Emrah Kaman’a ait.

Benden Ne Olur Filmi, Sertab Bal isimli genç bir kadının hikayesini anlatıyor. 28 yaşına gelmiş fakat hayatında, tüm çevresinden beklenen ‘düzenli’ hayatı olduramamış Sertab, istediği şeyler hakkında sürekli fikri değişen, kalıplara uymayan, kimlik arayışında genç bir kadındır. Sertab, ablasının “senden hiçbir şey olmaz’’ demesiyle büyük bir kırılma yaşar ve büyük bir mücadeleye girişir.

Benden Ne Olur Teaser;