Ana sayfa Dizi Haberleri ‘Bu kadar tesadüf olur mu?’ Çarpışma dizisindeki olaya Kadir bile inanamadı!

‘Bu kadar tesadüf olur mu?’ Çarpışma dizisindeki olaya Kadir bile inanamadı!

tarafından zk zk
Televizyongazetesi/Analiz
Show TV’nin yeni dizisi Çarpışma, 3. bölümüyle 6 Aralık Perşembe akşamı ekranda olacak.

Başrollerinde Kıvanç Tatlıtuğ, Elçin Sangu, Alperen Duymaz ve Melisa Aslı Pamuk’un oynadıkları dizinin yeni bölüm fragmanı yayınlandı.

4 arabanın çarpıştığı tesadüfi kaza ile ilgili ayrıntılar ortaya çıkmaya başladıkça Kadir büyük bir şok yaşıyor.

Daha önceden tanıdığı Zeynep ile tartışması büyük bir tesadüfken, 3. arabadaki avukat Cemre’nin Zeynep’in avukatı olması olayı daha karışık hale getiriyor.

'Bu kadar tesadüf olur mu?' Çarpışma dizisindeki olaya Kadir bile inanamadı! 7

Ancak Kadir en büyük şoku 4. arabayı kullanan kişiyi görünce yaşıyor. Sarıyer klübünden tanıdığı ve abilik yaptığı Kerem’in de 4. arabayı süren ve Cemre’yi bıçaklayan kişi olması karşısında büyük bir şok yaşıyor.

Bu tesadüfün 4 kişinin hayatını nereye götüreceği merakla beklenirken Zeynep de kızının hayatından endişe ediyor. Kadir, kızını bulacağına söz verirken, bu iç içe geçmiş olayları çözmek için harekete geçecek.

İşte 3. bölüm tanıtımı:

SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?
Kadir, Zeynep, Cemre ve Kerem’in karıştıkları kazada, şuuru açık tek kişi Zeynep’tir. Durumu en ağır olan ise Cemre. Zeynep, baygın haldeki Kadir’i tanır ve şoke olur. Zeynep, Kadir’e yardım etmek ile kızını kurtarmak arasında büyük bir ikilemde kalır. Olay yerine sağlık ekipleri ve itfaiye gelir. Cemre ve Kerem araçlarından çıkarılıp hastaneye götürülür. Ancak, Kadir ve Zeynep’in kullandıkları araçlarda kimse yoktur. Veli, polisin işe karışması ile yeni önlemler alır ve Zeynep’in kızı Aylin’in hayatıyla ilgili çok kritik bir kararın eşiğine gelir. Cemre, kendisini yaralayan ve aracına çarpanın aynı kişi olduğunu öğrenir ve polise bilgi verir. Belma ve Demir’i ise yasak aşklarının ortaya çıkma korkusu sarar. Kadir ile Zeynep’in geçmişten gelen bağları ortaya çıkarken, hayat onları hiç ummadıkları yerlerde, hiç ummadıkları zamanlarda ve hiç ummadıkları şekilde yıllar sonra yeniden karşı karşıya getirecektir.