Ana sayfa Dizi Fragmanları Bu kadının ipiyle kuyuya inilmez! Üç Kuruş dizisinde büyük uyarı!

Bu kadının ipiyle kuyuya inilmez! Üç Kuruş dizisinde büyük uyarı!

tarafından ker_def

Show TV’nin Ay Yapım imzalı büyük ilgi gören dizisi ‘Üç Kuruş’un 13. bölümünden heyecan ve aksiyon dolu ikinci tanıtım yayınlandı. Oktay’ın Efe’ye babalık yapamadığını söyleyerek derdini anlattığı tanıtımda Azade’nin Efe ve Kartal’a sunacağı teklif merak konusu oluyor.

Azade, bir çanta dolusu parayı Kartal’a gösterirken Çetin’in Azade’yle ilgili “Bu kadının ipiyle kuyuya inilmez” sözleri dikkat çekiyor. Kartal’ın babasına sarıldığı duygusal anlar izleyicileri de derinden etkilerken, “baba” diyerek haykırması “Oktay’a ne oldu?” sorusunu akıllara getiriyor.

Kartal mahalledeki geçim sıkıntısına çare bulmak için Azade’nin ona verdiği tehlikeli görevi kabul eder. Efe’ye rağmen harekete geçen Kartal ölümle burun buruna gelince, işler içinden çıkılmaz hale gelir. Ailesini korumak isteyen Oktay, Efe’den Neriman’ın Ferhan’la neden görüştüğünü öğrenmesini ister.

Leyla’nın da Ferhan’la görüştüğünü öğrenen Efe, Leyla’yla yüzleşir. Bahar ise Leyla’nın yardımıyla Kartal’a bir sürpriz hazırlar ve aralarındaki buzları eritmeyi başarır. Kartal’ın yeni görevinde karşı karşıya kalacağı Baybars’ın has adamlarından Korkmaz’ın oyuna dahil oluşu beklenmedik sonuçlar doğuracaktır.

Senaryosunda Damla Serim ve Eset Akçilad’ın imzası bulunan dizinin yönetmenliğini Sinan Öztürk yapıyor. ‘Üç Kuruş’un kadrosunda Uraz Kaygılaroğlu, Ekin Koç, Diren Polatoğulları, Nesrin Cavadzade, Aslıhan Malbora, Nursel Köse, Civan Canova gibi önemli isimler biraya geldi.

‘Üç Kuruş’ yeni bölümüyle Pazartesi akşamı saat 20.00’de Show TV’de!