Ana sayfa Dizi Fragmanları Show TV’deki Oğlum dizisinden herkes kendisine göre bir pay çıkartacak!

Show TV’deki Oğlum dizisinden herkes kendisine göre bir pay çıkartacak!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Show TV ekranında 9 Şubat Çarşamba akşamı ilk bölümü yayınlanacak olan Oğlum dizisini heyecanla bekleyen dizi hayranları, iddialı bir yapım ile karşılaşacak. Dizinin fragmanları derinlikli ve mesajlarla dolu hikayeye sahip olduğunu gösteriyor.

Bir umut hikayesi olarak tarif edilen Oğlum dizisinin yönetmenliğini Gökçen Usta üstlendi. Hürer Ebeoğlu ve Sevgi Yılmaz dizinin senaryosunu yazdı. Hikayesi ile izleyenleri derinden etkilemesi beklenen dizinen oyuncu kadrosunda da çok iddialı isimler bulunuyor.

Farklı kesimlerden gelen iki ailenin vurucu hikayesini seyirciyle buluşturacak Show TV’nin yeni dizisi için değerlendirme yapan Milliyet Blog yazarlarından Anibal Güleroğlu, çocukların masum olduğu vurgusunun önemine işaret ediyor.

Çocukları suça sürükleyen insanlara odaklanacak olan hikaye, birçok izleyici açısından da kendilerine pay çıkartabilecekleri konularla dolu olacak. Anibal Güleroğlu’na göre Oğlum dizisi hem hikayesi hem de oyuncu kadrosu ile çok etkili bir yapım olarak gözüküyor.

Yazarın diziyle ilgili değerlendirmesi şöyle: “Efe’nin her şeye rağmen kaybetmediği umudu üstünden yol almaya hazırlanan ‘Oğlum’, bir yandan ‘Bütün çocuklar masumdur’ fikrini aşılayıp onları kötülüğe teşvik eden arka planındaki motivasyonlara saptamalar yapacak… Bir yandan da hayatın oynadığı oyunlardan doğan boşlukların, kayadan fışkıran çiçek misali, umutla nasıl doldurulacağını gösterecek bize.

Show TV'deki Oğlum dizisinden herkes kendisine göre bir pay çıkartacak! 7

Canan Ergüder’in yanı sıra Songül Öden, Feyyaz Duman, Timur Acar, Kubilay Aka, Nihal Yalçın ve Tuğçe Açıkgöz gibi başarılı isimlerin yer aldığı ‘Oğlum’un sözü ebeveynlerin çocuklar üstündeki etkilerine yönelik anlayacağınız. Böylesi derinlikli bir konuya ilgi duyulması ve herkesin kendine göre bir pay çıkartması da kuvvetle mümkün.

Lakin duygusal boşluğu es geçen ebeveynlerin, çocuklarının arkadaşsız ve asosyal bir hale düşmesi konusunda muhasebeye girmelerini sağlamaya ve yaptıkları hatalarla yüzleşmelerine çocukların koşulsuz masumiyetini vurgulayan ‘Oğlum’un sözleri ne derece etkili olur?”