Ana sayfa Dizi Haberleri Yalnız Kurt dizisinin beğenilip beğenilmediği gerçeği ikinci bölümde ortaya çıktı!

Yalnız Kurt dizisinin beğenilip beğenilmediği gerçeği ikinci bölümde ortaya çıktı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – atv ekranında Cuma akşamları yayınlanmakta olan Yalnız Kurt dizisinin ilk bölümde müthiş bir çıkış yapması iyi bir başlangıç oldu. Ancak herkes gerçek durumun ortaya çıkması için ikinci bölüm sonuçlarını bekledi… O sonuçlar geldi.

Yalnız Kurt dizisi, tüm reyting kategorilerinde izleyicilerden yine çok ilgi gördü. Dizi tüm kategorilerde ikincilik elde etti ve geçen hafta olduğu gibi zirvede yer alamadı. Ancak buna rağmen bir gerçek de ortaya çıktı. Yalnız Kurt dizisi beğenildi. Yani Osman Sınav bir projesinde daha izleyicinin ilgisini çekmeyi başardı.

Yapımcı ve yönetmen Osman Sınav imzası taşıyan dizilerin doğal bir bekleyen izleyici kitlesi bulunuyor. Deli Yürek isimli dizi ile başlayan bu süreç Kurtlar Vadisi ile devam etti ve Sen Anlat Karadeniz ile de zirveye çıktı. Osman Sınav eğer bir dizi yapıyor ise, izleyiciler buna bir fırsat tanıma konusunda bonkör davranıyor.

Yalnız Kurt dizisinin beğenilip beğenilmedi gerçeği ikinci bölümde ortaya çıktı! 35

Yalnız Kurt da böyle bir avantaj ile geçen hafta ekrana geldi. İlk bölümde elde edilen güçlü reytingler ve birincilikler, Osman Sınav’a verilen bir avans oldu. Ancak Yalnız Kurt dizisi hikayesiyle ve başarılı oyunculuk performansları ile kendisini sevdirdi. Bunu da ikinci bölümün reytinglerinden anlıyoruz. İlk bölüme göre biraz düşük gelse de bu reyting oranları Yalnız Kurt dizisinin geçer not aldığını gösteriyor.

Hasan Denizyaran, Cihan Ünal, Damla Colbay, Murat Han, Kürşat Alnıaçık, Deniz Evin ve Yaprak Medine’nin başrolünde yer aldığı dizi yeni sezonun iddialı dizileri arasına adını yazdırdı. Hikayenin gelişmesi ile birlikte dizinin daha etkili reytingler almasının önünde bir engel bulunmuyor.

Dizinin 3. yeni bölümü 11 Şubat Cuma akşamı yayınlanacak. Fragmana bakarsanız çok etkileyici ve heyecanlı bir bölümün daha geldiğini anlayabilirsiniz.