Ana sayfa Sosyal Medya Bu macera da bitti! Serenay Sarıkaya, 4 yıl sonra sosyal medyadan veda ettiğini duyurdu!

Bu macera da bitti! Serenay Sarıkaya, 4 yıl sonra sosyal medyadan veda ettiğini duyurdu!

tarafından ker_def

Televizyongazetesi.com/Detay- Ünlü isimlerin sosyal medyadan yaptıkları paylaşımlar, takipçilerinin ilgiyle izlediği isimler olarak dikkat çekiyor. Özellikle dizilerde yer alan isimlerle birlikte, hali hazırda dizisi olmasa da sosyal medyadan hayranlarıyla buluşan ünlüler, her paylaşımlarıyla gündem olmayı, dikkat çekmeyi de bir şekilde başarıyor.

Bu isimlerden ilki Serenay Sarıkaya. Şu sıralar bir dizide yer almayan oyuncu, pandemi öncesinde rol aldığı Alice Müzikali ile gündemdeydi. Son olarak magazinin gündemine ise Cem Yılmaz ile yeni biten ilişkisiyle geliyordu.

Serenay Sarıkaya, herhangi bir projesi olmasa da hiç gündemden düşmeyen bir isim. Oyuncu, aynı zamanda bazı markalarla da anlaşmalı. Bir süredir bir şampuan markasının da yüzüydü. Ancak oyuncu, 4 yılın ardından markaya veda ettiğini yaptığı bir paylaşımla duyurdu.

Serenay Sarıkaya, Türkiye’deki ilk kadın marka elçisi olduğunu vurgulayarak, bunun çok havalı ve harika bir yolculuk olduğunu ifade ediyor yaptığı paylaşımda.

“Bu bir veda postudur” diyerek sözlerine başlayan oyuncu, bu süre içerisinde güzel anılar biriktirdiğini de eklediği mesajında herkese teşekkürlerini sunuyor.

Uzun zamandır Serenay Sarıkaya ile anılan şampuan markasının yeni yüzünün kim olacağı ise şimdiden merak konusu. Zira Serenay Sarıkaya gibi popüler bir ismin ardından, yine onun kadar dikkat çeken bir isim olması markanın imajını da yukarda tutacaktır.

İşte Serenay Sarıkaya’nın o veda mesajı:

???????????? Bu bir veda postudur…???????? Nasıl geçti habersiz o güzelim yıllarım… @headandshoulderstr ‘nin Türkiye’deki ilk kadın marka elçisi olmak her zaman çok havalı ve harika bir yolculuktu… Birlikte geçirdiğimiz 4 yılda yaptığımız onca güzel iş ve biriktirdiğimiz birbirinden güzel anılar için @pgturkiye ailesine ve @headandshoulderstr ‘ye sonsuz teşekkürler… Sizi seviyorum…???? #ciao

Bu macera da bitti! Serenay Sarıkaya, 4 yıl sonra sosyal medyadan veda ettiğini duyurdu! 7