Ana sayfa Dizi Haberleri Şahmaran dizisi Burak Deniz ile Serenay Sarıkaya’ya bir kez daha mutluluk yaşattı!

Şahmaran dizisi Burak Deniz ile Serenay Sarıkaya’ya bir kez daha mutluluk yaşattı!

tarafından ker_def

Yapımını Tims&B Productions’ın, yapımcılığını ise Timur Savcı ve Burak Sağyaşar’ın üstlendiği Netflix dizisi Şahmaran, Yıldız Teknik Üniversitesi öğrencilerinin oylarıyla belirlenen ve her yıl medya, sanat, spor ve iş dünyasından önemli isimlerin katıldığı 22. Altınyıldız Classics Yılın Yıldızları Ödül Töreni’nde “2023 Yılının En Beğenilen Dijital Platform Dizisi Ödülü”nün sahibi oldu!

40 bin Yıldız Teknik Üniversitesi öğrencisinin oylarıyla belirlenen, 34 farklı kategorideki ödülün sahiplerinin açıklandığı etkinlikte, Tims&B Productions imzalı Netflix dizisi Şahmaran, “2023 Yılının En Beğenilen Dijital Platform Dizisi” seçildi.

11 Ocak Perşembe akşamı, Yıldız Teknik Üniversitesi Davutpaşa Kongre ve Kültür Merkezi’nde gerçekleşen ödül törenine, dizinin başrol oyuncuları Serenay Sarıkaya ve Burak Deniz katıldı.

Ödülü birlikte teslim alan dizinin başarılı yıldızları Serenay Sarıkaya ve Burak Deniz, duygularını şu sözlerle dile getirdi: “Şahmaran çok inanarak hayata geçirdiğimiz bir proje, dizimizin sizler gibi köklü bir üniversitenin öğrencileri tarafından da takdir görmesi gurur verici. Dizimize bu ödülü layık gördüğünüz için çok teşekkür ederiz. İkinci sezonumuz da çok yakın, beklemede kalın!”

Şahmaran dizisinin yapımcıları Timur Savcı ve Burak Sağyaşar ise Türkiye’nin en prestijli öğrenci ödülleri olan ‘Yılın Yıldızları Ödül Töreni’ sonrası yayınladığı ortak açıklamasında şu bilgiler paylaşıldı:

“Yıldız Teknik Üniversitesi’nin çok sevgili gençlerinin, Şahmaran’ı yılın en beğenilen dijital platform dizisi seçmeleri, bizi gerçekten duygulandırdı ve gururlandırdı, kendilerine çok teşekkür ederiz. Netflix’in, yayınlandığı ilk 6 ayda 83 milyon saatten fazla izlemeyle dünya çapında rekor kıran içeriklerinden biri olan dizimiz Şahmaran’ın başarısının, böylesi bir ödülle daha taçlandırılması mutluluk verici. Bu coğrafyaya ait anlatacağımız daha pek çok hikaye var, dünya standartlarında işler üretmeye tüm motivasyonumuzla devam edeceğiz.”