Ana sayfa Dizi Fragmanları Mucize Doktor dizisinde bomba gibi patlayacak olay!

Mucize Doktor dizisinde bomba gibi patlayacak olay!

tarafından ker_def

Televizyon ekranının en başarılı yapımlarından birisi olan Mucize Doktor, Perşembe akşamları izleyicilerle buluşmaya devam ediyor. Dizinin 41. yeni bölümünde neler yaşanacağı da büyük merakla bekleniyor.. Taner Ölmez’in otizimli doktor Ali Vefa karakterine hayat verdiği dizinin ikinci sezonu da etkili bölümlerle devam ediyor.

Mucize Doktor dizisinin 10 Aralık Perşembe akşamı yayınlanacak 41. bölümünde SMA hastası bir çocuğun yaşadıkları, ailesinin düştüğü çaresizlik ekrana getirilecek. Aslında toplumun kanayan yaralarından birisi bu. Birçok ünlü ismin sosyal medyadan bu tür ailelere destek vermek için milyon dolarlık tedavi masraflarının karşılanması adına yaptığı paylaşımları sıklıkla görmüşsünüzdür.

SMA hastası ailelerin haber bültenlerinde zaman zaman acı dolu hikayelerini ve yardım çağrılarını izlemişsinizdir. Ancak bu sefer durumun ne kadar derin ve zorlu olduğunu Mucize Doktor dizisinde göreceksiniz.

Fox TV dizisinin yeni bölümünde SMA hastası bir çocuğun ve ailesinin yaşadıkları izleyenlerin yüreklerini sızlatacak. Peki başka neler olacak? İşte dizinin yeni bölümünden diğer ayrıntılar:

Sevilay olayı sosyal medyada bomba gibi patlar ve hem Tanju hem de hastane köşeye sıkışır. Durumu kurtarmak isteyen Tanju, Ferman’a zorlu bir vakayı alması için baskı yapar.

Ama Ferman’ın başka planları vardır. Diğer tarafta Nazlı’yla ayrılığın boyutlarını yeni kavrayan Ali depresyondadır.

Ama o da kendini Ferman’la tutuştukları garip bir cerrahi düellonun ortasında bulur.