Ana sayfa Dizi Haberleri Bu nasıl bir kaza? Çarpışma dizisinde çok şaşırtıcı tesadüf, yeni bölümde ortaya çıkacak!

Bu nasıl bir kaza? Çarpışma dizisinde çok şaşırtıcı tesadüf, yeni bölümde ortaya çıkacak!

tarafından zk zk
Televizyongazetesi/Analiz
Show TV’nin yeni dizisi Çarpışma’dan şaşırtıcı bir tanıtım geldi!

Başrollerinde Kıvanç Tatlıtuğ, Elçin Sangu, Alperen Duymaz ve Melisa Aslı Pamuk’un oynadığı ve 29 Kasım Perşembe akşamı 2. bölümü yayınlanacak olan dizinin yeni bölümünde, çok şaşırtan bir gelişme yaşanıyor.

İlk bölümün finalinde 4 arabanın çarpışmasından sonra yaşanacaklar, olayları bambaşka bir yere götürecek!

Kızını kurtarmak için çalıştığı bankadan çaldığı parayı, onu tehdit eden kişiye götüren Zeynep, takip edildiğinin farkında bile olmayacak. Buluşma yerine gittiğinde adamı bulamayan Zeynep, şoke eden bir karşılaşma yaşayacak.

Oraya kadar kendisini takip eden Kadir, Zeynep’i görünce ismiyle sesleniyor. Tanıtımda yer alan bu sahneden, Kadir ve Zeynep’in daha önce tanıştıkları anlaşıldı.

Bu nasıl bir kaza? Çarpışma dizisinde çok şaşırtıcı tesadüf, yeni bölümde ortaya çıkacak! 7

Nasıl bir hikayeleri olduğu merak konusuyken, Kadir’in, Zeynep’e yardım edip etmeyeceği de şimdiden heyecanla bekleniyor.

Bu arada çarpışan diğer iki arabadaki Kerem ve Cemre cephesinde de enteresan gelişmeler var.

Cemre’nin verdiği ifadeden, hem aracına çarpan hem de kendisini yaralan kişinin Kerem olduğunun ortaya çıkması, olayları başka bir yöne götürecek. Kerem, kurtarmaya çalıştığı ve yanlışlıkla yaraladığı Cemre’nin takibinde artık!

İşte Çarpışma 2. bölüm tanıtımı:

İLK BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?
Kadir Adalı (Kıvanç Tatlıtuğ) İstanbul Emniyet Müdürlüğü Organize Suçlar Şubesi’nde görevli bir başkomiserdir. Ailesiyle mutlu bir hayat sürerken karısını ve kızını bir terör eyleminde kaybeder. Olanlar yüzünden büyük bir suçluluk duymakta ve çok acı çekmektedir. Acıdan yaşamdan vazgeçme noktasına gelen Kadir, sebep olduğu araba kazasıyla farkında olmadan hayatının bütün akışını değiştirecektir. Kazaya dört araba, dört hayat, dört insan karışır…

Kadir, Zeynep (Elçin Sangu), Cemre (Melisa Aslı Pamuk) ve Kerem (Alperen Duymaz). Kadir’in, ‘Çarpışan aslında biz değildik, kaderlerimizdi!’ dediği bu kaza, onların hayatlarını da birbirlerine bağlayacaktır.