Ana sayfa Dizi Haberleri Bu nasıl bir oyunculuk! Masumlar Apartmanı’nda Ezgi Mola ortalığı yıktı geçti!

Bu nasıl bir oyunculuk! Masumlar Apartmanı’nda Ezgi Mola ortalığı yıktı geçti!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Masumlar Apartmanı dizisinin 60 bölümü geride kaldı ve bugüne kadar ortaya konulan performans bir harikaydı… Ezgi Mola, Merve Dizdar, Birkan Sokullu’nun çok başarılı işler yaptığı 2 sezondur devam eden dizide, çok önemli gelişmelere şahitlik edeceksiniz.

Son haftalarda düşen reytingleri ile konuşulan ve artık finale adım adım gittiği de hissedilen Masumlar Apartmanı’nda yine izleyicileri çok meraklandıracak olaylar yaşanacak. Özellikle de Safiye’nin yeni hayata uyum sağlama noktasında direnmesi, dram dolu anları da beraberinde getirecek.

Psikolojik şiddet içerikli birçok sahneyi izlediğimiz bu süreçte Ezgi Mola’nın ne kadar başarılı bir oyuncu olduğu gerçeğini de herkes bir kez daha gördü… Safiye gibi çok zor bir karakteri izleyicilere hissettiren, onun duygularını herkesin yüreğine işleyen bir oyunculuktan bahsediyoruz.

Bu nasıl bir oyunculuk! Masumlar Apartmanı'nda Ezgi Mola ortalığı yıktı geçti! 8

Ezgi Mola, 61. yeni bölümde yine performansının zirvesine çıkıyor… Ortalığı adeta yıkıp geçen, ‘yetenek abidesi böyle olur’ dedirten sahneler herkesin heyecanını katlayacak. 8 Mart’ta yayınlanacak yeni bölümde Safiye’nin içine düştüğü bunalım ve saçlarını kesmesi herkesi şaşırtacak. Yeni imajı ile Safiye karakterine şaşırmakla kalmayacaksınız, ünlü oyuncuya hayran kalacaksınız.

Senaryoyu okuduktan sonra Ezgi Mola, bu sahne için çekim sırasında peruk kullanmayı tercih etmedi. Oyuncu rolün daha gerçekçi olması için kendi saçlarını kesmeyi önerdi. Saçlarını kestiği sahnenin ikinci kez çekilme ihtimali de yoktu ama o bunu başardı…

Bu nasıl bir oyunculuk! Masumlar Apartmanı'nda Ezgi Mola ortalığı yıktı geçti! 9

Tansel Öngel’in canlandırdığı Naci’nin de artık pes etmekte olduğunu, yorulduğunu ve Safiye’nin yeni hayatı kabullenmezse kendisinin de olmayacağı restini çektiğini göreceksiniz. Hikaye iyice hareketleniyor ve final yapmış olsa bile Kırmızı Oda dizisinin doktor hanımı yine hikayeye giriyor.

Kırmızı Oda dizisi 61. bölümü ile bitti, ancak doktor hanım rolünü Binnur Kaya, Masumlar Apartmanı dizisi için sürdürüyor. Yeni bölümde Binnur Kaya yeniden sahneye çıkacak ve Safiye’nin dertlerinin çözümü olmak için, doktor hanım tekrar devreye girecek.