Ana sayfa Sosyal Medya Bu nasıl bir şirinliktir! Erkan Kolçak Köstendil ve oğlu Marsel’den müthiş bir poz

Bu nasıl bir şirinliktir! Erkan Kolçak Köstendil ve oğlu Marsel’den müthiş bir poz

tarafından ker_def

Televizyongazetesi.com/Detay – Oyuncu çift Cansu Tosun ve Erkan Kolçak Köstendil, 13 Temmuz’da oğulları Marsel’i kucaklarına almışlardı. Şimdilerde Çukur dizisinde rol alan Erkan Kolçak Köstendil, oğlu Marsel ile fotoğraflarını zaman zaman instagram sayfasından paylaşmakta. Sosyal medyada yaptığı bu paylaşımlarda Marsel’in fotoğrafları büyük ilgi çekiyor.

Köstendil, mutlu bir birliktelik sürdüğü Cansu Tosun ile 2018 yılının Ağustos ayında evlenmişlerdi. Uzun zamandır birlikte olan iki oyuncunun mutlu beraberlikleri, oğulları Marsel’in dünyaya gelmesiyle daha da güzelleşti. Erkan Kolçak Köstendil, henüz bir kaç aylık olan oğluyla verdiği son pozuyla instagram’da dikkat çekti.

Çukur dizisinin gözü kara, cesur Saadettin’i Erkan Kolçak Köstendil, oğlu Marsel ile çocuklar gibi mutlu. Yüzünden mutluluğu okunan fotoğrafında Marsel’in uyurken gülümseyen hali de görenlerin içini ısıtıyor.

Oğluna sevgiyle bakan Erkan Kolçak Köstendil, göğsüne yatan Marsel’in sevimli haline gülümserken, takipçileri de bu fotoğrafa adeta düştüler.

Bir melek gibi uyuyan Marsel’in bu hali ve babasının ona bakışları, muhtemelen aile fotoğraflarında önemli bir yer tutacaktır.

Köstendil’in fotoğrafa düştüğü not ise her şeyin özeti aslında. Oyuncu, “Yalan dünya her şey bomboş” diyerek en anlamlı anının oğlu Marsel ile olduğu anlar olduğunu anlatmaya çalışmış…

İşte baba oğulun insanın içini ısıtan o halleri:

#yalandünyaherşeybomboş
#oğlummarsel❤️

Bu nasıl bir şirinliktir! Erkan Kolçak Köstendil ve oğlu Marsel'den müthiş bir poz 7