Ana sayfa Dizi Fragmanları Bu ne hal Zeynep Çamcı! Güzel Günler dizisinde Zeynep Çamcı şaşkınlığı!

Bu ne hal Zeynep Çamcı! Güzel Günler dizisinde Zeynep Çamcı şaşkınlığı!

tarafından ker_def

Pazar akşamları yayınlanan ve ailece izlenebilecek dizilerden olan Güzel Günler ile birlikte ekrana dönen isimlerden birisi de Zeynep Çamcı oldu. 4 yıl aradan sonra yeniden hayranlarının karşısına çok farklı bir karakter ile çıkan oyuncu, farklı halleriyle herkesi şaşırtmaya devam ediyor.

Altan isimli karakteri canlandıran ve hikayenin içinde boksör olarak ringe çıkan oyuncu, bir maç sonrasında yaralandı ve makyaj ile oluşturulan yüzündeki morlukları gören hayranları da bir hayli şaşırdı. Dizinin üçüncü yeni bölümünde Zeynep Çamcı’nın morluklarla dolu hali dikkatleri çekecek.

Dizinin bir önceki bölümünde güzelliğini ortaya koyan görüntülerden sonra Zeynep Çamcı’yı bu haliyle gören hayranlarının da bir hayli şaşıracağını söylemek lazım.

Show TV’nin yapımını TMC’nin, yapımcılığını Erol Avcı’nın üstlendiği Güzel Günler dizisinin 3. bölümü 20 Kasım Pazar akşamı ekrana gelecek.

Bu ne hal Zeynep Çamcı! Güzel Günler dizisinde Zeynep Çamcı şaşkınlığı! 21

Paylaşılan yeni fragman yine etkili sahnelerle dolu bir bölümün gelmekte olduğunu müjdeliyor.. Altan’ın yaralı halde hastanede yattığı tanıtımda Füsun, Leylim’i eve getirip saklamaya çalışırken Kıymet küçük kızı buluyor. Selma, Van’a geri dönmeye karar verirken Mihran’ın hızla araba kullandığı anlar akıllara “Mihran, Selma’yı mı durduracak?” sorusunu getiriyor. Hem kahkahanın hem de heyecanın eksik olmayacağı bir bölüm izleyicileri bekliyor.

Bu ne hal Zeynep Çamcı! Güzel Günler dizisinde Zeynep Çamcı şaşkınlığı! 22

Oyuncu kadrosunda Binnur Kaya, Ecem Erkek, Leyla Tanlar, Zeynep Çamcı, Olgun Toker, Burak Dakak ve Yıldıray Şahinler, Seray Gözler, Oya İloğulları, Orkuncan İzan, Duygu Köse’nin yer aldığı ‘Güzel Günler’in yönetmen koltuğunda Osman Taşçı otururken, dizinin senaryosu Selin Tunç imzası taşıyor.

“Güzel Günler” yeni bölümüyle Pazar akşamı saat 20.00’de Show TV’de!