Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Kaan Taşaner’den eski rol arkadaşı İsmail Ege Şaşmaz’a destek mesajı!

Kaan Taşaner’den eski rol arkadaşı İsmail Ege Şaşmaz’a destek mesajı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Kaan Taşaner, sevgilisi Seray Dura ile birlikte Barış Akarsu Merhaba isimli filmin galasına katıldı. Ünlü oyuncu, daha önce İsmail Ege Şaşmaz ile iki projede birlikte rol aldıklarını hatırlattı. İki oyuncu daha önce Mehmetçik Kutül Amare ile Uyanış Büyük Selçuklu dizilerinde birlikte rol almışlardı.

Genç yaşında bir trafik kazası sonucunda yaşamını yitiren şarkıcı Barış Akarsu’nun hayatının anlatıldığı filmde İsmail Ege Şaşmaz, etkili performansı ile ilgi gördü ve son dönemin en çok konuşulan isimlerinden birisi oldu. Kaan Taşaner de, arkadaşına destek için filmin galasına katıldığını ifade etti.

Kaan Taşaner, “Burada davetli olduğumuz için çok mutluyuz, çok onore olduk. İsmail ile ben iki kez çalıştık, bir arada olduğumuz çok zaman oldu. Onu seyretmek ayrıca keyifli. Ben şahsen Barış’ın dinleyicisi olmadığımı itiraf edebilirim. Takip ettiğim bir tarz değil. Başına gelen elim olayı hepimiz biliyoruz” açıklamasını yaptı.

Ünlü oyuncu; bazen hayatın kısa olduğunu ve Barış Akarsu’nun da kıymetli birisi olduğunu ve sevenlerinin de onu anarak ömrünü uzattıklarını ifade etti.

Kaan Taşaner, kendisinin oynamak istediği bir kişi olduğunu ama bunu söylerse büyüsünün bozulabileceğini belirtti. Oyuncu, “Çok değerli, yakın zamanda kaybettiğimiz bir ustamız vardı belki bir gün onun hayatını canlandırabilirim. İsim vermeyeyim ama” şeklinde konuştu.

Kaan Taşaner, sevgilisi Seray Dura ile de ilişkilerinin iki yıldır sürdüğünü ve güzel bir zaman geçirdiklerini sözlerine ekledi.