Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Darmaduman dizisine başlayan Aytaç Şaşmaz’ın çok büyük bir hayali var!

Darmaduman dizisine başlayan Aytaç Şaşmaz’ın çok büyük bir hayali var!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Darmaduman isimli Fox TV dizisinde izlemekte olduğumuz Aytaç Şaşmaz, yine farklı bir karakter ile hayranlarının karşısına çıktı. Perşembe akşamlarından Cumartesi günlerine kaydırılan Darmaduman dizisinin yeni gününde nasıl sonuçlar alacağı merakla bekleniyor.

Aytaç Şaşmaz son dönemde hem sevgilisi Cemre Baysel ile ayrılığı hem de Darmaduman dizisinin başrollerinden birisi olması ile gündemde yer alıyor. Oyuncu, ayrıca tiyatro sahnesinde veya bir müzikalde yer almak gibi bir hayalinin de bulunduğundan bahsetti.

Oyuncu, “İnşallah yakın zamanda niyet ettiğim bir şey, güzel bir müzikalde yer almayı çok isterim. Ben de orada olayım istiyorum” diye konuştu. Müzikal projelerini izlemeye gittiğini ve kendisinin de böyle bir projenin içinde yer almayı hedeflediğini anlatan Aytaç Şaşmaz, Cemre Baysel ile ilgili sorulara yanıt vermek istemedi.

Abisi İsmail Ege Şaşmaz ile arasında beş yaş olduğunu ve iyi anlaştıklarını ifade eden Aytaç Şaşmaz, birbirlerinden gurur duyduklarını ifade etti. Birlikte bir projede yer alma konusunda hayallerinin de bulunduğunu anlatan oyuncu, ileride böyle bir teklif gelirse kabul edebilecekleri sinyalini de verdi.

Müzik ile amatör olarak ilgilendiğini ve bir oyuncunun her konuda üretme çabasının önemli olduğunu ifade eden Aytaç Şaşmaz, müzikle uğraşmanın kendisinin hoşuna gittiğini ifade etti.