Ana sayfa Sosyal Medya Bu ne şirinlik dedirtti! Demet Özdemir, setten sürpriz fotoları arka arkaya gönderdi!

Bu ne şirinlik dedirtti! Demet Özdemir, setten sürpriz fotoları arka arkaya gönderdi!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Ünlü Oyuncu Demet Özdemir, TV8’de yayınlanan dram dizisi Doğduğun Ev Kaderindir ile ekranlara geliyor. Dizide ne kadar Zeynep ile hüzünlendiriyorsa, kamera arkasında da o kadar eğlendiriyor! Oyuncunun enerjik, neşeli, samimi kişiliği yaptığı paylaşımlara yansırken, dizinin setinde de çok sevildiği, oyuncu ve ekip arkadaşlarının yaptığı paylaşımlardan da görülmekte.

Özellikle partneri İbrahim Çelikkol ile tam bir abi-kardeş ilişkisi içinde birbirlerini çok sevdiklerini artık herkes biliyor. Zaman zaman esprili paylaşımlar da yapan ikili, dizinin takipçileri tarafından da ekran uyumları ile beğeni topluyorlar.

Demet Özdemir’in sosyal medya hesabını takip edenler, oyuncunun esprili kişiliğine de şahit oluyor. Zaman zaman hınzırlıklar da yapan oyuncu, hayranlarını hiç habersiz bırakmıyor. Başarılı oyunculuğunun yanı sıra günlük hayattaki tarzı ve güzelliğiyle de takipçilerinin markajında oyuncu.

Özdemir, sık sık instagram sayfasından dizideki oyuncu arkadaşlarıyla ve çalışanlarla pozlar veriyor. Son yaptığı paylaşımlarda da yine takipçilerinin beğenisini kazandı.

Bu ne şirinlik dedirtti! Demet Özdemir, setten sürpriz fotoları arka arkaya gönderdi! 10

Yukarıdaki paylaşımda dizide  Emine’yi oynayan Naz Göktan ve Barış’a hayat veren Engin Öztürk ile bir çekim arasında sohbet ederlerken görülüyorlar. Oyuncu, paylaşımla birlikte dizinin yönetmenine de esprili bir göndermede bulunuyor. Havanın soğuk olması sebebiyle, olur da yönetmen dış mekanı beğenir diye de biraz korkmuş oyuncu! O nedenle de “Manzarayı sevdi diye ödümüz kopuyor” diyerek yönetmenin bulundukları yerde çekim yapma ihtimaline atıfta bulunmuş…

Bu ne şirinlik dedirtti! Demet Özdemir, setten sürpriz fotoları arka arkaya gönderdi! 11

Karavanında önünde senaryosu çalışırken verdiği pozu da yukarıda. Oyuncunun set aralarında sürekli senaryo çalıştığı da yaptığı paylaşımlardan görülüyor.

Bu ne şirinlik dedirtti! Demet Özdemir, setten sürpriz fotoları arka arkaya gönderdi! 12

Yukarıdaki pozu da senaryo çalışırken bir ara hayranları için durup selfie çeken oyuncu takipçileri için instagram’da yayınlamış…

Bu ne şirinlik dedirtti! Demet Özdemir, setten sürpriz fotoları arka arkaya gönderdi! 13

İşte genç oyuncunun “Bu ne şirinlik?” dedirten bir pozu daha. Adeta setin şirin kızı olarak partneri İbrahim Çelikkol ile yukarıdaki fotoğrafı paylaşıyor oyuncu…