Ana sayfa Sosyal Medya Bu sezon Yargı dizisinin son sezonu mu? Ay Yapım diziyi tadında bitirmek istiyor!..

Bu sezon Yargı dizisinin son sezonu mu? Ay Yapım diziyi tadında bitirmek istiyor!..

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com/Detay – Geçtiğimiz sezon Kanal D ekranlarında başlayan ve pazar akşamlarına damgasını vuran Yargı dizisi heyecanla beklenen ikinci sezonuyla ekranlardaki yerini aldı.  Sezon finalinde büyük bir sürpriz yaparak izleyenlerin kafasını allak bullak ederek veda eden dizi 18 Eylül akşamı 35. bölümüyle seyirciyle buluştu.

Başrolünde Pınar Deniz ve Kaan Urgancıoğlu’nun yer aldıkları Yargı yeni sezonun ilk bölümüyle, yaz boyunca süren meraklı bekleyişin hakkını verdi. Reytinglerde güzel sonuçlar alan dizi, sosyal medyada da aynı akşam yayınlanan rakiplerine açık ara fark attı.

Hikayede büyük değişimlerin yaşandığı Yargı’da şimdi de merak edilen konu, ‘Bu sezon dizinin son sezonu mu olacak?” TV eleştirmeni Sina Koloğlu, izleyicinin merak ettiği bu sorunun cevabını sosyal medyada verdi. Güvenilir bir kaynaktan aldığı bilgiyi seyirciye aktaran Koloğlu, Yargı dizisinin bu sezon sona ereceğini belirtti.

Bu sezon Yargı dizisinin son sezonu mu? Ay Yapım diziyi tadında bitirmek istiyor!.. 7

Sina Koloğlu’nun diziyle ilgili açıklaması şu şekilde; “Güvenilir bir kaynağa sordum diyeyim. ‘Tadında bırakalım diye düşünüyoruz’ cevabını aldım.”  Anlaşılan o ki Ay Yapım, diziyi fazla uzatmadan hikayeyi tadında bırakıp neticelendirmek istiyor. 

Başarılı kalemiyle beğeni toplayan senarist Sema Ergenekon sezon finalinde izleyiciye büyük bir ters köşe yapmış, elleri kanlı bir halde bıçakla ofisine kaçan Ceylin’in arkasındaki Eren’in öfke dolu ifadesiyle onu yakalaması şaşırtmıştı. Ardından emniyetteki sorgusunda “Ilgaz Kaya’yı neden öldürdün?” sorusu Ceylin’i olduğu kadar izleyiciyi de şoke etmişti. Ceylin, Ilgaz’ı değil bir başkası öldürdüğünü söylüyordu.

Yargı’nın yeni sezonunun ilk bölümü hikayenin yine izleyenleri darmaduman edecek bir noktaya geleceğinin de sinyallerini verdi.