Ana sayfa Dizi Haberleri Duy Beni ve Mahkum dizileri için reytingler bir felaket! Camdaki Kız ise hem iyi hem kötü!

Duy Beni ve Mahkum dizileri için reytingler bir felaket! Camdaki Kız ise hem iyi hem kötü!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Perşembe akşamları reyting rekabeti çok sert geçiyor. 22 Eylül akşamı TRT!’de yayınlanan Türkiye ile Lüksemburg arasındaki futbol maçı dizilerin durumlarını çok etkiledi. Futbol maçı TRT1’in tüm kategorilerde birincilikle günü tamamlamasını sağladı. Aldatmak isimli atv dizisi de yarışa katıldı. Dün ilk bölümü yayınlanan dizi tüm kişiler kategorisinde ikinci sırayı elde ederek iyi bir çıkış yaptı. AB ve ABC1’de ise dizi düşük oranlar elde etti.

Yaz döneminde çok iyi çıkış yapan Gelsin Hayat Bildiği Gibi dizisi bir miktar reyting kaybetse de yine de tüm kategorilerde ortalamanın üzerinde reytingler elde ederek, gücünü sergiledi. Dizi tüm kişilerde üçüncülük, AB’de beşincilik ve ABC1’de ise ikincilik elde etti.

Kanal D’nin iddialı dizisi Camdaki Kız, tüm kişiler kategorisinde ortalamanın altına indi ve günü sekizinci olarak tamamladı. AB ve ABC1 gruplarında ise ortalamanın üzerinde gelen reytingler ekibi sevindirdi. AB’de ikinci olan dizi, ABC1’de ise beşincilik elde etti.

Fox TV ekranında Mahkum dizisinin tüm kategorilerde ortalamanın altında oranlar elde etmesinin yanı sıra, tüm kişilerde on üçüncülük ve ABC1’de ise on ikincilik elde ederek, ilk 10 program arasında bile yer alamaması büyük sıkıntıyı gözler önüne seriyor..

Star TV’de yayınlanan Duy Beni dizisinin çok düşük reytingler alarak tamamladığı 12. bölümün ardından bu oranlarla yoluna devam etmesinin çok zor olduğu değerlendirmeleri yapılıyor.