Ana sayfa Dizi Haberleri Bu sezonun kötü kalpli kadını O Kız dizisinden çıktı! Sezin Akbaşoğulları kendisini rolüne kaptırdı!

Bu sezonun kötü kalpli kadını O Kız dizisinden çıktı! Sezin Akbaşoğulları kendisini rolüne kaptırdı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – O Kız dizisi çarşamba akşamları Kanal D ekranında yayınlanıyor ve 7. bölümüyle de 2 Kasım akşamı yine izleyicileri ekrana çekecek ilginç konularla geliyor. Sezin Akbaşoğulları’nın canlandırdığı Sitare karakteri ise kötü kalpli ve fırsatçı bir kadın karakteriyle yine oyunculuk resitali sergiliyor.

Erkan Petekkaya ile birlikte dizinin başrolünde yer alan Sezin Akbaşoğulları, aklını başından aldığı Zeynep karakterinin ardından, çocuk adam olarak tarif ettiği babası Kadir’i de keşfediyor. 45 yaşında olmasına rağmen 5 yaşındaki çocuğun zekasına ve duygusallığına sahip olan Kadir’in başına en büyük belayı da Sitare açacak gibi duruyor.

Kızı Zeynep’ten başka bir şeyi olmayan Kadir, Sitare’nin ağına düşerken, başarılı oyuncu da yeni sezonun en kötü kadın karakterlerinden birisini etkileyici bir şekilde canlandırarak öne çıkıyor.

O Kız dizisinin 7. yeni bölümünde Sitare Kadir’in özel durumunu öğrenir ve bunun üzerine oynamaya başlar. Zeynep ile babasının hiçbir şeyden haberi yokken, Sitare’yi de bambaşka sürprizler bekliyor.

Bu sezonun kötü kalpli kadını O Kız dizisinden çıktı! Sezin Akbaşoğulları kendisini rolüne kaptırdı! 7

Sezin Akbaşoğulları’nın hayranları bu karakterde çok başarılı olduğunu ve rolü özümsediğini, hatta rol yapmadığını sanki bu kişiymiş gibi ekranda keyifle izlediklerini belirten yorumlar paylaşıyor.

Dizinin her geçen hafta daha da güzelleştiğini, hikayenin derinleşmesi ile birlikte yeni sürprizlerin ortaya çıktığını belirten izleyiciler, O Kız dizisinin daha iyi reytingler elde etmesi gerektiğini de belirten yorumlar yapıyor.

Para için her şeyi yapabilecek bir kadın olan Sitare, toplumda örnekleri olan birisi olması nedeniyle de izleyiciler tarafından ilgi görüyor. Sezin Akbaşoğulları da bu sezonun en kötü kalpli kadın karaterlerinden birisini başarıyla canlandırarak, kariyerine unutulmayacak bir rol daha ekliyor.