Ana sayfa Sosyal Medya Berk Oktay’ın doğum gününde eşinden romantik paylaşım!..

Berk Oktay’ın doğum gününde eşinden romantik paylaşım!..

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay-Oyuncu çift, Berk Oktay ve Yıldız Çağrı Atiksoy uzun süredir devam eden mutlu birlikteliklerini geçtiğimiz Ağustos ayında evlilikle taçlandırmıştı.

TRT1 ekranlarında yayınlanan Kuruluş Osman’da ‘Malhun Hatun’ karakterine hayat veren Yıldız Çağrı Atiksoy eşinin doğum günü dolayısıyla sosyal medyada duygusal bir mesaj yayınladı.

Düğünlerinden bir fotoğraf karesini instagram hesabında yayınlayan oyuncu paylaşımının altına uzunca bir yazı kaleme aldı.

Berk Oktay'ın doğum gününde eşinden romantik paylaşım!.. 7

Yıldız Çağrı Atiksoy eşinin doğum gününü şu sözlerle kutladı; “Her ruhun bir eşi vardır derler.. Eşim, şuraya yazdığım birkaç satırdan çok daha fazlasısın. Ama adettendir artık buradan da kutlanılıyor. Rabbim’e her gün varlığın için şükrediyorum.

Bana bu duyguları, aşk’a dair tüm güzellikleri yaşattığın için teşekkür ediyorum. İlk günden beri ilmek ilmek emek kokan bir Dünya kurduk kendimize. Bizim Dünyamız. Sadece Biz. İnandık. Ve bugün bu gerçekleştiyse, ikimizde çok iyi biliyoruz ki, bu dünya’nın baş kahramanı sensin. Emeklerine, o güzel kalbine, mucizelere,  eşsiz ruhuna, sonsuz güce. İyi ki aynı Dünya’da açtık gözümüzü. Nice yaşlara ömrüm.”

Berk Oktay da  paylaşımın altına; “Doldurdun yine gözlerimi” şeklinde yorum yaptı.