Ana sayfa Sosyal Medya Mert Ramazan Demir; ‘Çalışırken var olduğumu hissediyorum’ dedi!

Mert Ramazan Demir; ‘Çalışırken var olduğumu hissediyorum’ dedi!

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay-Mert Ramazan Demir, son günlerin en dikkat çeken oyuncularından biri. Genç oyuncuya bu şöhreti getiren ise Star TV’nin izlenme rekorları kıran dizisi Yalı Çapkını.

Daha önce Öğretmen, Çıplak ve Ölüm Zamanı adlı yapımlarda rol alan oyuncu en büyük çıkışını şüphesiz Yalı Çapkını ile yaptı.

Afra Saraçoğlu ile Mert Ramazan Demir ikilisinin güçlü uyumu ve iki genç oyuncuya duyulan sevgi seli, Yalı Çakını dizisinin dikkat çekmesini sağladı.

Mert Ramazan Demir; 'Çalışırken var olduğumu hissediyorum' dedi! 8

Vogue Türkiye Dergisi’nin Kasım ayı sayısı için objektif karşısına geçen başarılı oyuncu, yeni ayın MrVogue’u oldu.  Demir, dergiye verdiği röportajda “Çalışırken var olduğumu hissediyorum. Yaşadığımı en çok, benim dışımda bir şey var etmeye çalışırken hissediyorum. Örneğin başka birini derinlemesine anladığımda. Hikayesini anladığım ve gerçekten duyduğum insanlardan bahsediyorum” dedi.

Mert Ramazan Demir; 'Çalışırken var olduğumu hissediyorum' dedi! 9

Mert Ramazan Demir esasında oyunculuğun da kendisi için bu esas üzerine kurulu olduğunu belirtiyor. Onun pratiği duyularını sonuna kadar açarak etrafı dinlemekten geçiyor.

Yalı Çapkını’nda beraber başrolde yer aldığı Afra Saraçoğlu ile uzun zamandır tanışan ve yakın arkadaş olan Mert Ramazan Demir dizide Saraçoğlu’nun canlandırdığı ‘Seyran’ karakterinin zorla evlendirildiği ‘Ferit’e hayat veriyor.