Ana sayfa Sosyal Medya Bu şirinliğe düşen düşene! Doğa Rutkay’ın ikizleri, dördüz oldu!

Bu şirinliğe düşen düşene! Doğa Rutkay’ın ikizleri, dördüz oldu!

tarafından ker_def

Televizyongazetesi.com/Detay – Güldür Güldür Show’da Yeter karakteri ve Çocuktan Al Haberi ile ekranlara gelen Doğa Rutkay, sosyal medyada etkin olan ünlü isimlerden birisi. Oyuncu, hem günlük hayatından, hem sevimli ikizlerinden hem de yer aldığı projelerinin kamera arkasından bol bol paylaşımlar yapmakta.

Doğa Rutkay’ın hesabını takip edenler, ikiz çocukları Piraye ve Rutkay Kerim’in birbirinden şirin hallerini de izliyorlar. İkizler öyle ki annelerinin bile önüne geçti.

Rutkay’ın takipçileri, Piraye ve Rutkay Kerim’in büyümelerini birebir görüyorlar anneleri sayesinde. Doğa Rutkay, çocuklarıyla yaşadığı deneyimleri de anne babalarla paylaşıp, yaşadıklarını, öğrendiklerini anlatarak bilgiler de veriyor hesabından.

Kimi zaman da evdeki küçük yaramazlıkları, oyun oynarkenki hallerini paylaşıyor Doğa Rutkay. İkizlerin sevimli halleri de Doğa Rutkay’ın takipçilerinden bol bol beğeni ve ‘Maşallah’ alıyor.

Son olarak yaptığı bir paylaşım da görenleri gülümsetti. Rutkay, ikizlerinin aynanın yanında verdiği pozu öyle bir açıdan çekmişti ki adeta her birinden ikişer tane çıkmış ve dördüz gibi duruyorlardı.

Doğa Rutkay da bu güzel pozu paylaşarak takipçilerine pazar günü güzel bir sürpriz yaptı. İşte sevimli ikizlerin, dördüz halleri…

Aaa sabah bi baktım dördüzüm var????????????????????????????
#karantinapazarınızgüzelgeçsin
#tümevlatlarıngözlerindenöperiz

Bu şirinliğe düşen düşene! Doğa Rutkay'ın ikizleri, dördüz oldu! 7