Ana sayfa Sosyal Medya Gökçe Bahadır ve Simay Barlas tarzlarıyla mest etti! Funda Eryiğit ve Afra Saraçoğlu’ndan rahat tavırlar!

Gökçe Bahadır ve Simay Barlas tarzlarıyla mest etti! Funda Eryiğit ve Afra Saraçoğlu’ndan rahat tavırlar!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü kadın oyuncular, sosyal medya paylaşımları ile hayranlarından ilgi görmeye, beğeni toplamaya ve iltifat içerikli yorumlar almaya devam ediyor… Gökçe Bahadır ve Simay Barlas, özel pozları ile göz doldurdu. Funde Eryiğit ve Afra Saraçoğlu rahat kıyafetleri ve huzurlu anları ile ilgi gördü.

Kahverenginin çok yakıştığı Gökçe Bahadır’ın tarzına takipçileri adeta bayıldı. “Kadın gibi kadın, çok güzelsin” gibi yorumlar bırakan hayranlar, ünlü oyuncuya birçok iltifatta bulundu. En son Menajerimi Ara dizisiyle ekranda görünen oyuncu, bu pozuyla 45 binden fazla beğeni topladı.

Gökçe Bahadır ve Simay Barlas tarzlarıyla mest etti! Funda Eryiğit ve Afra Saraçoğlu'ndan rahat tavırlar! 10

Kanal D ekranında Cumartesi akşamları yayınlanmakta olan Bir Annenin Günahı dizisine başlayan Simay Barlas, Zalim İstanbul’daki Damla karakterinin başarısını yeni dizide başrolde yer alacak sergiledi.

Barlas, dizi için yapılan çekimlerden afili pozunu da takipçilerinin beğenisine sundu. “Melek gibisin, bu ne güzellik, bebek gibisin” şeklinde iltifatlar yapan takipçiler, binlerce de beğeni bıraktı.

Gökçe Bahadır ve Simay Barlas tarzlarıyla mest etti! Funda Eryiğit ve Afra Saraçoğlu'ndan rahat tavırlar! 11

Bir Başkadır isimli Netflix dizisinde büyük ilgi gören Ruhiye karakterini Funda Eryiğit canlandırmıştı. Oyuncu, şimdilerde ise Fox TV’de yakında yayınlanacak olan Son Yaz dizisinin setinde emek veriyor.

Çeşme’de devam eden çekimlerden fırsat bularak sahile koşan oyuncu, kumların üzerinde denizi izlediği an çekilen fotoğrafıyla takipçilerine huzurlu olduğunun mesajını verdi.

Gökçe Bahadır ve Simay Barlas tarzlarıyla mest etti! Funda Eryiğit ve Afra Saraçoğlu'ndan rahat tavırlar! 12

Öğretmen dizisinde Gizem karakteri ile izlediğimiz Afra Saraçoğlu ise şimdilerde dinlenmeye çekildi.

Önceki hafta final yapan dizinin ardından oyuncuya yeni teklifler de geliyor. Çağan Irmak’ın BluTV için hazırlıklarına devam ettiği Yeşilçam isimli yeni dijital dizide, Çağatay Ulusoy ile Afra Saraçoğlu’nun başrolde buluşması ihtimali var.

Her iki oyuncuya da teklifler gitti ve yanıtlar merakla bekleniyor. Sosyal medyada rahat bir pozunu yayınlayan oyuncu, şimdilik dinlenmekte olduğunu ve rahatının da yerinde olduğunu gösterdi.

Gökçe Bahadır ve Simay Barlas tarzlarıyla mest etti! Funda Eryiğit ve Afra Saraçoğlu'ndan rahat tavırlar! 13