Ana sayfa Dizi Haberleri Masumlar Apartmanı, Güldür Güldür Show’a konu oldu! Malumlar Apartmanı geliyor!

Masumlar Apartmanı, Güldür Güldür Show’a konu oldu! Malumlar Apartmanı geliyor!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Güldür Güldür Show’un bu hafta ekrana gelecek olan yeni bölümünde izleyiciyi güzel bir sürpriz bekliyor. Ekranın en çok konuşulan dizilerinden olan Masumlar Apartmanı, bu kez Güldür Güldür’de Malumlar Apartmanı skeci olarak karşımıza gelecek. Programın yeni bölüm tanıtımındaki sahneler, izleyenlerin dikkatini çekerken, yeni bölümdeki bu sahneler de merakla bekleniyor.

TRT1’de yayınlanan Masumlar Apartmanı dizisinde Ezgi Mola’nın oynadığı Safiye’yi Güldür Güldür’de Doğa Rutkay canlandıracak. Birkan Sokullu’nun hayat verdiği Han’ı ise Uğur Bilgin oynuyor. Merve Dizdar’ın oynadığı Gülben’i ise Meltem Yılmazkaya canlandıracak.

Masumlar Apartmanı, Güldür Güldür Show'a konu oldu! Malumlar Apartmanı geliyor! 7

Masumlar Apartmanı Güldür Güldür’de Malumlar Apartmanı olarak karşımıza çıkacak bu hafta 8 Aralık Salı akşamı. Dizideki karakterlerin imajlarıyla sahneye çıkacak olan oyuncuların performansları da şimdiden heyecanla bekleniyor.

Dizideki karakterlerin kıyafetleri ve imajlarının da Güldür Güldür oyuncularının üzerine oturduğu görülmekte tanıtımda.

Fragmanı gören izleyiciler, Salı gününü iple çektiklerini söylerken, dizilerden alıntılanan bu tür skeçlerin daha çok olması taleplerini de yorumlarında dile getirmekteler.

İşte Malumlar Apartmanı skecinin bir kısmının yer aldığı ve büyük merak konusu olan o tanıtım: