Ana sayfa Dizi Haberleri Bu veda başkasına benzemez! Sadakatsiz dizisinde Burak Sergen depremi!

Bu veda başkasına benzemez! Sadakatsiz dizisinde Burak Sergen depremi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – 1961 yılında Ankara’da dünyaya gelen ünlü oyuncu Burak Sergen, başrolünde yer aldığı Sadakatsiz isimli Kanal D dizisine veda etmeye hazırlanıyor. Geçen sezon ilk sezonu büyük ilgi çeken Sadakatsiz isimli dizi, BBC yapımı olan Doctor Foster’dan uyarlandı.

Orijinalinin önüne geçerek birçok ülkede yayınlanma başarısı sergileyen dizi, özellikle İspanya ve Güney Amerika ülkelerinde büyük başarılar kazandı. Sadakatsiz dizisindeki bu başarının mimarlarından birisi de Burak Sergen oldu.

Haluk Güçlü karakterini başarıyla canlandıran usta oyuncu, ilk sezonda sette kaptığı koronavirüs nedeniyle rahatsızlandı ve uzun süre yoğun bakımda yatmak durumunda kalmıştı.

Sağlığına kavuşmasının ardından yeniden setlere dönen ve Sadakatsiz dizisinin ikinci sezonunda da yerini alan Burak Sergen, hikayedeki rolü biteceği için yapıma veda edecek.

Bu veda başkasına benzemez! Sadakatsiz dizisinde Burak Sergen depremi! 7

Cansu Dere, Caner Cindoruk ve Melis Sezen ile birlikte diziye başrol oyuncusu olarak başlayan Burak Sergen, etkili bir performans ortaya koydu.

Dizinin hikayesinde artık yeni bir heyecan oluşturmak zorlaşınca senaristler üst üste bazı karakterleri hikayeden çıkartmaya başladı… Ali İl’in canlandırdığı Melih karakterinin ardından Yeliz Kuvancı’nın canlandırdığı Bahar diziye veda etti.

Şimdi de sıra Burak Sergen’e geldi. Usta oyuncu önümüzdeki bölümlerde Sadakatsiz dizisine veda edecek.