Ana sayfa Dizi Haberleri Ebru Şahin’in açıklaması, Destan dizisiyle ilgili gerçeği ortaya koydu!

Ebru Şahin’in açıklaması, Destan dizisiyle ilgili gerçeği ortaya koydu!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Başarılı oyuncu Ebru Şahin, ilk olarak ekranlara Savaşçı dizisinde Didem karakteri ile gelmişti. Babam isimli sinema filminde Nilüfer ve ardından İstanbullu Gelin’in Burcu’suna hayat verdi. Şahin, daha sonra Yasak Elma’da bir kaç bölüm Hira’yı oynadı. Şuursuz Aşk ve Kan Parası isimli yapımlarda da oynadı. Fakat kendisini üne kavuşturan dizi Hercai oldu.

1994 doğumlu olan oyuncu, adeta Hercai dizisi ile mesleğinde bambaşka bir dönemeç yakaladı! Ebru Şahin, Akın Akınözü ile birlikte ilk başrolünde oynadığı dizide Reyyan karakteri ile çok sevildi. Kendisini üne kavuşturan bu dizinin ardından yeni projesi de merakla bekleniyordu.

Sosyal medyada da Reyyan’dan sonra heyecanla takip edilen bir isim olan Ebru Şahin’in tekrar ekrana dönüşü ise adeta ‘muhteşem’ oldu! Yine atv’de yayınlanan bir başka diziyle Ebru Şahin, ününe ün katmaya devam ediyor! Başarılı oyunculuğu ile dönem dizisinde göz dolduran Ebru Şahin, milyonları etkileyen bir dizi olan Destan ile uluslararası alanda da tanınmakta.

Bozdağ Film’in yapımcılığını üstlendiği ve Salı akşamlarının reyting birincisi Destan dizisinde, Sefirin Kızı dizisindeki performansıyla dikkatleri çeken Edip Tepeli ile Ebru Şahin başrolde. Dizinin daha şimdiden ülke sınırlarını aşan bir ünü var.

Ebru Şahin'in açıklaması, Destan dizisiyle ilgili gerçeği ortaya koydu! 7

Tabii bu durum oyuncuların da yurt dışındaki tanınırlığını arttırmakta. Ebru Şahin, Sabah gazetesine verdiği röportajında, Destan dizisinin yurt dışı başarısını ortaya koyan sözleriyle dikkat çekti. Oyuncu, bu özel projenin Türkiye’nin yanı sıra dünyanın farklı yerlerinde de yankı bulmasını aktardı sözleriyle.

Şahin, konuyla ilgili olarak yaptığı açıklamada, izleyicilerden gelen olumlu yorumlara değinerek şöyle konuştu:

“Tüm dünyada izleyicilerimiz tarafından inanılmaz güzel yorumlar alıyorum. ‘Destan’, izleyicinin de bizim gibi heyecanla beklediği bir iş oldu. Yolculuğumuzun en başından beri ilgi çok büyüktü. Hepsine sevgilerimi iletiyorum, iyi ki varlar… İçinde olduğum bir projenin izleyicide bu denli büyük ve güzel bir karşılığı olduğunu görmek bana mutluluk veriyor. Projelerimde beni yalnız bırakmayan, kocaman bir ailem var.”