Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Nihal Yalçın’ın gerçek anlamda başrolde yer aldığı en önemli dizisi başlıyor!

Nihal Yalçın’ın gerçek anlamda başrolde yer aldığı en önemli dizisi başlıyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Oğlum isimli Show TV dizisi, 9 Şubat Çarşamba akşamı başlıyor. Dizide etkili isimler bir araya geldi. Bu isimlerden birisi de son yıllarda ekranlarda göremediğimiz isimlerden Nihal Yalçın oldu. Kırmızı Oda isimli dizinin ikinci sezonunda konuk oyuncu olarak yer alan Nihal Yalçın, Rezzan karakteri ile kısa sürede dizide bulundu.

2018-2019 sezonunda İstanbullu Gelin isimli dizide Güneş Köksal karakterini canlandıran ünlü oyuncu Nihal Yalçın, uzun bir sessizliğin ardından çok etkileyici bir dram performansı ile hayranlarının karşısına çıkacak. Başrolde yer alan oyuncu; Songül Öden, Canan Ergüder ile birlikte başrolde yer alan kadın oyunculardan birisi olarak öne çıkacak.

Bazı dizi izleyicileri, “Nihal Yalçın izleyip de kafayı dağıtma zamanı geldi” diyerek Oğlum dizisini merakla beklediklerini belirtiyor. Ayrıca hayranları oyuncunun gerçek anlamda başrolde yer alacağı ve çok etkili olacağı bir dizi olacağını düşündüklerini de sosyal medyada mesajlarına yansıttı.

Nihal Yalçın'ın gerçek anlamda başrolde yer aldığı en önemli dizisi başlıyor! 8

Feyyaz Duman ve Serhat Teoman’ın da erkek başroller olarak yer aldığı Oğlum dizisi bir dram yapımı olacak. “Suçlu çocuk yoktur, suça sürüklenen çocuk vardır” sözüyle izleyicilerin karşısına çıkan Oğlum, farklı hikayesi ile çok dikkat çekecek.

Fragmanlara yansıyan görüntülerde Nihal Yalçın’ın etkili dram performansını görenler, oyuncunun etkili bir rolde olduğunu hemen fark etti.

Oğlum dizisinin ön izleme sahnesine yansıyan görüntülerde ağlarken görülen Nihal Yalçın, Melike karakterini canlandırıyor. Efe’nin yüreklere dokunan, Melike’ye çikolata verdiği anlar duygu yoğunluğu yaşattı.

Nihal Yalçın'ın gerçek anlamda başrolde yer aldığı en önemli dizisi başlıyor! 9

Ağlarken gördüğü bir kadına çikolata vererek destek olmaya çalışan küçük çocuğun bu masum hareketi dizinin farklı duyguları ortaya çıkartacak bir yapım olduğunu gösteriyor.

Melike, “Bak annen baban gelene kadar sakın karakoldan ayrılma. Dışarıda çok kötü insanlar var. Bir de sakın bir daha yabancılarla konuşma” diyerek acı tecrübeler yaşayan bir kadın karakterine hayat vereceğini de göstermiş oldu.

Melike’nin gözyaşları Nihal Yalçın’ın da dram performansı ile öne çıkacağının işaretiydi.