Ana sayfa Dizi Haberleri Bu yaz çok hareketli olacak! Kanal D’den sonra ATV’nin de yaz dizisi belli oldu!

Bu yaz çok hareketli olacak! Kanal D’den sonra ATV’nin de yaz dizisi belli oldu!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kışın son günlerine yaklaşırken televizyon kanallarının yaz dizileri de bir bir ortaya çıkmaya başladı. Görünen o ki bu yaz bir hayli hareketli geçecek. Ortaya çıkan son yaz dizisi ATV’ninkisi oldu.

ATV’de yayınlanacak İçimizdeki Ateş isimli proje yakında bir yaz dizisi olarak karşımıza çıkacak. Yeni dizinin yapımcılığını 4N1K projesinin de yapımcısı olan Fabrika Yapım üstleniyor. İçimizdeki Ateş’in sinemalarda yayınlandığı dönem ilgi gören 4N1K gibi bir gençlik dizisi olması bekleniyor.

Dizinin başrol oyuncusu da 4N1K’da oynayan Atakan Hoşgören oldu. Genç oyuncu 4N1K’daki oyunculuğuyla bir hayli eleştirilmişti. Hoşgören en son rol aldığı Sana Söz dizisinde canlandırdığı başına buyruk Umut karakterindeki performansıyla da beğenilmişti. İzleyiciler sosyal medyada yaptıkları paylaşımlarda Atakan Hoşgören’in oyunculukta kendini geliştirdiğine dikkat çekmişlerdi.

Bu yaz çok hareketli olacak! Kanal d’den sonra ATV’nin de yaz dizisi belli oldu! 53

Daha önce Ulan İstanbul, Vuslat, Leyla İle Mecnun gibi başarılı yapımlara imza atan Murat Onbul’un yönetmenliğini yapacağı yeni dizi için oyuncularla görüşmeler devam ediyor. İçimizdeki Ateş isimli yeni dizinin hikayesini ise Nimet Erdem ve Veli Kaya yazıyor.

Kanal D’nin yaz dizisi de kısa süre önce ortaya çıkmıştı. Bir Yaz Dizisi isimli dizide Burak Yörük ve İlayda Alişan başrollerde yer alacak. Yönetmenliğini, Bizim Hikayemiz dizisine imzasını atan Serdar Gözelekli’nin üstleneceği Bir Yaz Dizisi, çok ünlü bir aktörle ünlü olmak isteyen bir oyuncu adayının hikayesini anlatacak.

Yapımcılığını Kanal D İç Yapımlar’ın üstleneceği Bir Yaz Dizisi’nin senaristleri Barış Erdoğan ve İlker Arslan. Barış Erdoğan daha önce büyük başarıya ulaşan ve yurt dışında birçok ülkede gösterilen Afili Aşk dizisinin senaryosunu yazmıştı.