Ana sayfa Dizi Haberleri Dönence dizisinde Emir, Yalan dizisinde Kerim! Atakan Hoşgören iki farklı karakteri kıyasladı!

Dönence dizisinde Emir, Yalan dizisinde Kerim! Atakan Hoşgören iki farklı karakteri kıyasladı!

tarafından ker_def

Yalan isimli Kanal D dizisi pazartesi akşamları ekran yolculuğuna devam ediyor. Yaz döneminde birçok yapımcının yeni proje yapmadığı ortamda Yalan dizisi izleyiciler için iyi bir dram hikayesi olarak dikkat çekiyor.

İyi reytingler de elde ederek yoluna devam eden Yalan dizisinde Kerim karakterini Atakan Hoşgören canlandırıyor. Daha önce Dönence isimli dizide Emir karakteri ile yine Kanal D ekranında izlediğimiz genç oyuncu, yetenekleri ile dikkat çekiyor.

Kanal D’nin youtube kanalındaki programda açıklamalarda bulunan genç oyuncu, canlandırdığı iki karakteri değerlendirdi.

Atakan Hoşgören,Yalan dizisinden ilk teklif geldiğinde heyecanlandığını dile getirdi ve şöyle konuştu: “En başta büyük resmi görmeye çalıştım ve büyük resmi gördükçe heyecanlanmaya başladım. Çünkü dizinin en büyük zincir halkalarından bir tanesi de Kerim… Bunu fark edince bir an önce projenin başlamasını bekledim.”

KERİM’DE ZORLANMADIM

Kanal D’nin iki farklı projesinde iki farklı karaktere hayat veren Hoşgören, Dönence’de canlandırdığı Emir ile Yalan’da canlandırdığı Kerim’i kıyasladı.

Farklı karakterleri oynamanın getirdiği zorlukları anlatan Atakan Hoşgören şu bilgileri paylaştı:

“Kerim ve Emir tamamıyla zıt karakterler. Emir’i canlandırırken birçok şeye farklı yerden bakmak zorunda kaldım. Kötü seçimlerimle ilgili doğru kararlar veriyormuşum gibi hissettim. Arkasına, doğru ve haklı sebepler eklemek zorunda kaldım. Ama Kerim’de böyle bir şeye hiç gerek duymuyorum. Kerim yaptığı şeyleri zaten mantık çerçevesinde yapan bir karakter olduğu için zorlanmadım.”