Ana sayfa Güncel Haberler Buket Aydın’ın yeni programı CNN Türk ekranında başlıyor!

Buket Aydın’ın yeni programı CNN Türk ekranında başlıyor!

tarafından ker_def

Buket Aydın, Kanal D Ana Haber Bülteni ve Milliyet gazetesindeki röportajlarından sonra CNN Türk’te ‘40’ programıyla izleyici karşısına çıkacak. Projenin ilk konuğu, Acun Ilıcalı oldu. Türkiye’de bir ilki yapacaklarını söyleyen Aydın, “Hard talk benzeri programlar var ama ‘40’ daha farklı. Hard talk ve yarışma karışımı bir iş diyebiliriz. ‘40’ dedikleri zaman benim bile kalbim farklı atıyor” dedi.

Milliyet gazetesine konuşan Buket Aydın, programını şöyle anlattı:

“Konuklara toplamda 40 soru sorup, cevaplamaları için 80 dakika süre veriyoruz. Cevaplamayı tercih etmediği soruları pas geçebiliyorlar. Süre kalırsa pas geçtikleri soruları yeniden sorabiliyorum. Bazılarını iki dakikadan az sürede cevaplayabiliyorlar. Fazla cevap vermek istediklerindeyse diğer sorulardan saniye artırmışlarsa, istersem ek zaman verebiliyorum. Ek süre 30 saniye ya da bir dakika oluyor. En güzel tarafı da konuklar soruları cevaplarken, son 30 saniye kala stüdyodan uyarı gelmeye başlıyor. Heyecan artıyor.”

Buket Aydın’ın CNN Türk’teki ‘40’ programı bu akşam saat 21.00’de izleyiciyle buluşacak. Aydın’ın ilk konuğu Acun Ilıcalı olacak.