Ana sayfa Dizi Haberleri Savaşçı dizisinde sorunlar çözülmemiş ama ötelenmiş!

Savaşçı dizisinde sorunlar çözülmemiş ama ötelenmiş!

tarafından ker_def

Fox TV ekranlarında yeni sezonuna 7 Ekim Pazar günü başlayacak olan Savaşçı dizisinde geçtiğimiz hafta oyuncuların ve set ekibinin ücretlerini alamadıkları için iş bıraktıkları haberleri gelmişti.

Ancak dizinin yeni bölümüyle ilgili fragmanların art arda gelmesi ve sette de anlaşma sağlanması ile izleyiciler rahat bir nefes almıştı.

Geçtiğimiz sezon Pazar akşamlarının izlenen dizisi Savaşçı, yeni sezonda Berk Oktay’ın omuzlarında ilerleyecek. Fragmandan anlaşılan bu…

Milliyet Cadde yazarlarından Sina Koloğlu, dizideki son durumu köşesine taşıdı ve şöyle yazdı:

“‘Savaşçı’ dizisinde oyuncuların paralarını alamadıkları ve çalışmayı durdurdukları yönünde haberler çıktı. Ben de ‘mutlaka doğruyu söyleyecek’ bir isme sordum ve şöyle bir yanıt aldım: “Geçtiğimiz haftalarda böyle bir durum oldu. Ücretlerimizin vadelerinden oldukça geride kalmış olması sebebiyle, bazı oyuncu arkadaşlarımın sabırları sonuna gelip, haklı olarak tepki gösterdi. Yapım da samimiyetle elinden geleni uygulamaya çalışıyor. Şahsi görüşüm ve güvenim ise, bunun piyasa şartlarının sonucu bir süreç olduğu ve sorunların kısa zamanda geride kalacağı yönünde” dedi.”