Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Bülent Serttaş, Bahar Candan yorumuyla olay yarattı

Bülent Serttaş, Bahar Candan yorumuyla olay yarattı

tarafından ker_def

Bülent Serttaş’ı pişman eden Bahar Candan yorumu!
TV8’de yayınlanan ‘İşte Benim Stilim’ programına konuk jüri olan Bülent Serttaş, yarışmacı Bahar Candan’a “Saçın facia” yorumunu yapınca ortalık bir anda karıştı.

‘İşte Benim Stilim’de konuk jüri olan Bülent Serttaş, olay yarışmacı Bahar Candan için “Seni ilk gördüğümde ‘Bu kızın saçını başını yolarım’ dedim. Yüreğimden geleni söylüyorum. Yemin ederim boğardım seni. Şimdi ise o kadar şirinsin ki, o kadar güzelsin ki… Ama saçın facia” yorumunda bulundu.

HERKES DIŞARI ÇIKTI

Bahar Candın’ın “Nasıl yani?” şeklinde tepki vermesinin ardından diğer yarışmacılar da dahil olmak üzere sunucu Öykü Serter ve tüm jüri üyelerinin, bir anda stüdyoyu terk etmesi şaşkınlık yarattı.

“DANS EDİN, ORTAM DEĞİŞSİN”

Stüdyoda Bülent Sertaş’la kalan Bahar, “Öyle olduğunu düşünmüyorum. Böyle denilmez ben çok üzülüyorum. Üzülürüm diye korktular ve gittiler. Böyle diyorsunuz ve her şey bitiyor. Biz şimdi ne yapacağız? Gitti herkes. Kameralar bizi çekerken öyle söyleyemezsiniz. Hemen dans edin, biraz ortam değişsin. Beni nasıl kırdıysanız öyle moralimi toparlayın” şeklinde konuştu.