Ana sayfa TV Programları İbo Show’a katılan Bülent Serttaş, oryantal Didem’e bakmama çabasıyla sosyal medyada olay oldu!

İbo Show’a katılan Bülent Serttaş, oryantal Didem’e bakmama çabasıyla sosyal medyada olay oldu!

tarafından ker_def

Star’da cumartesi akşamlarının vazgeçilmezi olan ‘İbo Show’, seyircisini ekran başına kilitledi. Dün akşam yeni bölümüyle ekrana gelen ‘İbo Show’, eğlencenin ve kahkahanın tek adresi oldu. Program konukları arasında yer alan; Muazzez Ersoy, Bülent Serttaş, Ali Sunal ve Doğa Rutkay’la, keyif dolu bir gece yaşandı.

Program sırasında bir görüntü vardı ki, birçok kişi sosyal medyada yaptıkları yorumlarla bu görüntüyü gündemin ilk sırasına taşıdı. Oryantal Didem’in gayet de kapalı bir kıyafet ile sahneye çıkıp da dans ettiği anlarda ünlü türkücü Bülent Serttaş’ın ona bakmamak için gözünü kaçırması, farklı bir tavır takınması kimsenin dikkatinden kaçmadı. Serttaş’ın o anları da sosyal medyada paylaşıldı ve bir çok espri yapıldı.

İbo Show'a katılan Bülent Serttaş, oryantal Didem'e bakmama çabasıyla sosyal medyada olay oldu! 7

Yapımcılığını Poll Production ve Global Medya’nın üstlendiği; her hafta birbirinden ünlü isimlerin ağırlandığı programda, unutulmaz bir gece yaşandı. Seyircisine muhteşem konuklarıyla keyif dolu bir gece yaşatan ‘İbo Show’; Muazzez Ersoy, Bülent Serttaş, Ali Sunal ve Doğa Rutkay ile cumartesi gecesine damgasını vurdu. Programa katılan Oryantal Didem’de, danslarıyla herkesi ekran başına kilitledi. İbrahim Tatlıses’in program konukları ile anılarını anlattığı anlar hem duygulandırdı hem de kahkahaya boğdu.

İbrahim Tatlıses ve Ali Sunal, ünlü sanatçı Kemal Sunal’dan bahsederken duygu dolu anlar yaşadı. İlkokulda kendisine ‘İnek Şaban’ın oğlu’ denildiğini söyleyen Ali Sunal, babasına duyduğu özlemi dile getirdi. Bunun üzerine Kemal Sunal’ın filmlerinin hala ilk günkü heyecanla izlendiğini söyleyen İbrahim Tatlıses, ‘Kemal Sunal ölmedi. Hala yaşıyor’ diyerek usta sanatçıya olan duygularını ifade etti.

‘İbo Show’, her cumartesi, saat 20.00’de Star’da…