Ana sayfa TV Programları Bunu Yemekte Konuşalım isimli program beIN GURME ekranlarında başlıyor!

Bunu Yemekte Konuşalım isimli program beIN GURME ekranlarında başlıyor!

tarafından ker_def

Birbirinden Özel Konuklarıyla “Bunu Yemekte Konuşalım” beIN GURME Ekranlarında! Prof. Dr. Deniz Ülke Arıboğan’ın her bölümde özel bir konuk ağırladığı “Bunu Yemekte Konuşalım”, her hafta Pazar günü saat 11:15’te, beIN GURME’de!

Türkiye’nin lider dijital platformu Digiturk, yepyeni ve birbirinden kaliteli yapımları izleyicileriyle buluşturmaya devam ediyor. Yazarlık, akademisyenlik, rektörlük ve dekanlık gibi görevlerinin yanı sıra uzun yıllardır gastronomiyle de ilgilenen Prof. Dr. Deniz Ülke Arıboğan’ın çok özel konuklarını ağırladığı “Bunu Yemekte Konuşalım”, her Pazar yeni bölümleriyle beIN GURME’de ekranlara geliyor.

Özgün ve alanında başarılı isimlerin misafir olacağı “Bunu Yemekte Konuşalım”, gündelik hayattan kültür sanata, akademik dünyadan medyaya kadar pek çok ilgi çekici konuda renkli sohbetlere ev sahipliği yapıyor.

Sofra adabının önemli bir kültür taşıyıcısı olduğunu düşünen Prof. Dr. Deniz Ülke Arıboğan’ın hazırlayıp, sunduğu “Bunu Yemekte Konuşalım” programının yeni bölümlerinin konukları;

12 Temmuz Pazar: Prof. Dr. Sinan Canan

19 Temmuz Pazar: Gazeteci Candaş Tolga Işık

26 Temmuz Pazar: Komedyen, Yazar Kaan Sekban

“Bunu Yemekte Konuşalım” her Pazar saat 11:15’te beIN GURME ekranlarında ve hemen ardından dilediğin zaman dilediğin yerde izleme ayrıcalığıyla beIN CONNECT’te.