Ana sayfa Dizi Haberleri Burak Dakak, sessiz ama derinden gelip iki iddialı dizide rol kaptı!

Burak Dakak, sessiz ama derinden gelip iki iddialı dizide rol kaptı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Burak Dakak ismini Gülperi dizisinde aklına yazan birçok izleyici var ve Hasan karakteri ile oyuncunun o dönemde büyük iş başardığını hatırlatmak gerekiyor. 1998 yılında Ankara’da dünyaya gelen oyuncunun ilk dizi deneyimi 2009 yılındaki Ezel dizisine dayanıyor. Mert karakterinin gençliğini canlandırarak kameralarla tanışan Burak Dakak, sonrasında ise Benim Adım Gültepe ve Muhteşem Yüzyıl Kösem dizilerinde önemli deneyimler kazanmıştı .

Umuda Kelepçe Vurulmaz ve Diriliş Ertuğrul gibi önemli yapımlarda da izlediğimiz Burak Dakak, en önemli kariyer çıkışını ise 2018-2019 sezonunda Gülperi dizisiyle yaptı. Hasan karakterinde o kadar etkili bir oyunculuk sergiledi ki, o dönemde sosyal medya Burak Dakak’ı konuşuyordu.

Genç oyuncunun Gülperi dizisinin ardından 2019 yılında kadrosuna katıldığı Çukur dizisindeki Akın Koçovalı karakteri ise popülerliği elde ettiği, kariyer zıplaması yaşadığı bir rol oldu.

Burak Dakak, son dönemde farklı projelerle hem dizi hem de tiyatro sahnesinde yer alarak sessiz ama derinden ilerleyen, farklı tecrübeleri bir arada yaşayarak kendisini geliştiren birisi oldu.

Burak Dakak, sessiz ama derinden gelip iki iddialı dizide rol kaptı! 8

Aydınlıkevler isimli tiyatro oyununda Demet Akbağ gibi usta bir isim ile aynı sahneyi paylaşma onuru yaşayan Burak Dakak, ayrıca Behzat Ç dizisinin yeni döneminde de ekipte yer alıyor. Erdal Beşikçioğlu’nun başrolündeki Behzat Ç’nin yeni dönemini bekleyen milyonlarca hayran bulunuyor. Burak Dakak da bu iddialı dizinin kadrosunda yer alan gençler arasına girerek önemli bir deneyim fırsatını da elde etti.

Oyuncu Blu TV’de yayınlanacak Behzat Ç dizisi dışında, bir de açık kanalda yayınlanacak olan Güzel Günler isimli aile dizisinin erkek başrolü oldu. Burak Dakak’ın bu noktaya gelmesi hiç de tesadüf değil.

Uzun yıllardır setlerde önemli deneyimler elde eden, sahneye de çıkarak tiyatroda kendisini geliştiren Burak Dakak, şimdi de Güzel Günler isimli diziyle yeniden televizyon ekranına dönüş yapacak.

Leyla Tanlar ile Burak Dakak partnerliği de kış sezonunda sosyal medyada büyük yankı bulacaktır. Bir süredir Güzel Günler isimli diziyle ilgili haberler basına yansıyor.

Van’da başlayan çekimler devam ederken, tek eksik Leyla Tanlar’ın partnerinin kim olacağıydı. O partner da bulundu ve dizi için heyecanlı bir bekleyiş başladı.

Burak Dakak, sessiz ama derinden gelip iki iddialı dizide rol kaptı! 9

Yapımcı Erol Avcı’nın sahibi olduğu TMC Film tarafından hazırlanan, hem dramı hem eğlenceli anları bir araya getiren aile dizisi konseptinde Güzel Günler dizisi izleyicileri derinden etkileyecektir.

TRT1 ekranında yayınlanması beklenen Güzel Günler isimli dizinin hikayesini, daha önce Canım Ailem ve Aramızda Kalsın gibi iki etkili projeyi de yazan Selin Tunç yazıyor.

Selma ile Mihran karakterlerinin aşkını ve aile ilişkilerini konu alan Güzel Günler dizisinde; Binnur Kaya, Zeynep Çamcı, Ecem Erkek, Olgun Toker, Yıldıray Şahinler, Seray Gözler gibi isimler de bulunuyor.