Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Nurgül Yeşilçay hayranlarını çok heyecanlandıran proje nihayet geliyor!

Nurgül Yeşilçay hayranlarını çok heyecanlandıran proje nihayet geliyor!

tarafından ker_def

2021 yılının Eylül ayında çekimlerine başlanan ve 2 aylık süreç içinde tamamlanan Kim Bu Aile isimli filmi sosyal medyada Nurgül Yeşilçay’ın yaptığı paylaşımlarla sıklıkla gündeme gelmişti. Ancak filmin yayınlanması pandemi nedeniyle 7 Ekim 2022 tarihine kadar bekletildi.

Nurgül Yeşilçay’ın başrolünde yer aldıığı film kahkaha, heyecan ve dramayı bir araya getiriyor. Cengiz Bozkurt ve Onur Buldu gibi komedinin iki önemli temsilcisinin de başrolünde yer aldığı Kim Bu Aile’nin vizyona girmesi öncesinde bilgiler de paylaşılmaya devam ediyor.

Nurgül Yeşilçay hayranlarını çok heyecanlandıran proje nihayet geliyor! 8

Yönetmenliği Bedran Güzel’in üstlendiği ve senaryosu ise Ali Erkan Ersezer yasdığı film, eğlence ve aksiyon meraklılarını tatmin edecek bir proje olarak gözüküyor.

Bir komiserin peşine düştüğü suç şebekesini çökertmek için suçlulardan oluşan bir ekiple aile rolü oynamasını konu alan eğlencesi ve aksiyonu bol film ‘Kim Bu Aile?’nin afişi ve fragmanı yayınlandı. Yıldız isimlerden oluşan dev kadroyu bir araya getiren ‘Kim Bu Aile?’nin fragmanında kahkahalar havada uçuştu ve büyük merak uyandırdı.

Cengiz Bozkurt, Nurgül Yeşilçay, Onur Buldu, Ferit Aktuğ, Beste Kökdemir ve Doğan Can Sarıkaya’nın başrollerini paylaştığı ‘Kim Bu Aile?’nin oyuncu kadrosunda ayrıca Altan Erkekli ve Fatih Al da yer alıyor.

Nurgül Yeşilçay hayranlarını çok heyecanlandıran proje nihayet geliyor! 9

Afişi ve fragmanı kısa sürede ilgi odağı haline gelen ‘KİM BU AİLE?’de tüm oyuncular filmdeki rolleri ile seyirciyi hem güldürecek hem de duygulandıracak.

‘Kim Bu Aile?’’nin aksiyon yönetmenliğini film için özel olarak Türkiye’ye gelen Koreli usta yönetmen Youn Dae-Won, görüntü yönetmenliğini ise Türkiye sinemasının önemli isimlerinden Jean-Paul Seresin üstlendi. Film sürecinde aksiyon eğitimi alan oyuncuların başarılı performansları ise göz dolduracak.

‘Kim Bu Aile?’ 7 Ekim’de sinemalarda…