Ana sayfa Dizi Haberleri Eşlerini öldüren 3 kadının hikayesi! Ceren Moray, Bennu Yıldırımlar ve Yasemin Allen ile bomba dizi Olağan Şüpheliler geliyor!

Eşlerini öldüren 3 kadının hikayesi! Ceren Moray, Bennu Yıldırımlar ve Yasemin Allen ile bomba dizi Olağan Şüpheliler geliyor!

tarafından ker_def

Çok yakında Türkiye’nin dijital platformu EXXEN’de yayınlanmaya başlayacak olan dizi “Olağan Şüpheliler” çekimlere başladı. Dizinin çok iddialı bir hikayesi ve çok iddialı bir oyuncu kadrosu bulunuyor. Exxen platformunun en dikkat çeken projelerinden olan dizide güçlü oyuncular bulunuyor.

Yapımcılığını 1441 Productions’un üstlendiği, yönetmenliğini Yüksel Aksu’nun yaptığı, başrollerini ise; Ceren Moray, Bennu Yıldırımlar ve Yasemin Allen’ın paylaştığı, “Olağan Şüpheliler” ’de eşlerini öldüren 3 ev kadının hikayesi anlatılacak.

Eşlerini öldüren 3 kadının hikayesi! Ceren Moray, Bennu Yıldırımlar ve Yasemin Allen ile bomba dizi Olağan Şüpheliler geliyor! 9

Öğretmen dizisine veda eden Ceren Moray ve İyi Günde Kötü Günde dizisinin kısa sürmesine üzülen Yasemin Allen, bu sezon ikinci kez dizi setinde yerlerini alacak. Kadın dizisinden 3.sezonun başında ayrılan Bennu Yıldırımlar ise neredeyse 1,5 yıl sonra yeniden sete çıkmış oldu.

Eşlerini öldüren 3 kadının hikayesi! Ceren Moray, Bennu Yıldırımlar ve Yasemin Allen ile bomba dizi Olağan Şüpheliler geliyor! 10

Çekimlerine başlanan ve Exxen’de yayınlanmak için gün sayan dizi “Olağan Şüpheliler” şimdiden izleyicinin dikkatini çekmeyi başardı.

“Olağan Şüpheliler” çok yakında EXXEN platformunda izleyicilerle buluşacak ve büyük bir yankı bulması da bekleniyor.

Eşlerini öldüren 3 kadının hikayesi! Ceren Moray, Bennu Yıldırımlar ve Yasemin Allen ile bomba dizi Olağan Şüpheliler geliyor! 11

Dizinin başrolünde buluşan 3 kadın oyuncunun güçlü performanslarını iyi bilen izleyiciler bu yapımdan büyük beklentiler içinde.